Het is de mooiste tijd van het jaar: de Kerstperiode. Vol gezelligheid, lampjes, een kerstboom en cadeautjes. Als CrossFit enthousiasteling spendeer je veel tijd in de box en heb je waarschijnlijk al de nodige spullen voor je trainingen. Weet jij nu nog niet zo goed wat je moet vragen aan je familie en vrienden voor de kerst? Geen zorgen, wij hebben een aantal leuke en vooral nuttige cadeautips voor een CrossFitter. Hiermee kun je jouw persoonlijke lat weer een tikkie verhogen en je plezier uit elke training vergroten. Wel zo fijn.

In onze box vind je uiteraard veel materiaal en machines om lekker te trainen. Toch zijn er ook allerlei accessoires die je als CrossFitter ook thuis kunt gebruiken voor als je een keer niet naar de box kunt komen. Daarnaast heb je voor je trainingen vaak enkele specialistische accessoires nodig, waarvan het prettig is als je ze zelf hebt. Denk aan speciale CrossFit schoenen, een lifting belt of wraps.

Een van de leukste en meest nuttige dingen die je als CrossFitter kunt vragen is dus trainingsmateriaal. Je kunt het gebruiken bij je warming-up, je wod en je cooling down. We hebben een aantal van de leukste 8 cadeautips voor een CrossFitter op een rijtje gezet, zodat jij wat inspiratie hebt voor jouw lijstjes voor deze kerst.

CrossFit Rijswijk - 8 Cadeautips voor een CrossFitter

 

Kettlebells

Kettlebells zijn super voor allerlei oefeningen en perfect voor als je thuis een training wilt doen. Je kunt zoveel oefeningen met kettlebells doen, dat je gemakkelijk je hele lichaam kunt trainen. Een leuk en vooral nuttig cadeau.

 

Gewichtsvest

Houd jij van lichaamsgewicht oefeningen, dan mag een gewichtsvest niet ontbreken in je uitrusting. Verzwaar allerlei oefeningen zoals squats, pull-ups en push-ups. Het mooie is, dat deze gewichtsvesten helemaal niet duur hoeven te zijn. Je hebt al een versie van 10 kilo voor nog geen vijf tientjes.

 

Springtouw

Wij zijn fan van een springtouw. Het is bewezen een van de meest efficiënte manieren om aan je cardio te werken en je kunt het werkelijk overal doen. Daarnaast kost een springtouw niet veel, wat het een leuk en toegankelijk cadeautje maakt voor deze kerst. Voor nog geen 20 euro heb je al een verstelbaar springtouw met verzwaarde handvatten. Ideaal!

 

Een smartphone houder

Wil jij jezelf graag terugzien om te kijken wat je kunt verbeteren aan je houding tijdens een WOD? Dan is een smartphone houder iets voor jou. Voor een paar tientjes koop je een verstelbare smartphone mount die je overal neer kunt zetten of aan de muur kan bevestigen. Ook leuk voor iedereen die graag zijn oefeningen en lichaam op internet wil showen.

 

Smart gear om je vooruitgang te meten

Je vooruitgang bijhouden kan je enorm helpen met CrossFit, of elke form van fitness. Om die reden zijn er ook ontelbare accessoires die je helpen om dit bij te houden, zoals de FitBit. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, zijn dit hele leuke cadeaus voor de kerstdagen.

 

Een waterfles

Geen training zonder een waterfles. Train je thuis of in onze box, dan mag dit simpelweg niet in je uitrusting ontbreken. Hydratatie is een van de sleutels tot succes in CrossFit, wat een waterfles een leuk en vooral super nuttig cadeau maakt. De keuze is reuze, dus het is aan jou om een kleur en formaat te kiezen wat bij jou past.

 

CrossFit of fitness handschoenen

Niets is zo vervelend dan beschadigingen aan je handen door het vele optrekken of een zware deadlift. CrossFit of fitness handschoenen kunnen je deze ellende besparen. Het is een betaalbaar en super nuttig cadeau.

 

Weerstandsbanden

Weerstandsbanden zijn enorm nuttig om te werken aan je mobiliteit. Met een setje weerstandsbanden kun je thuis of in de box werken aan je mobiliteit en allerlei oefeningen doen die sterker maken. Een super leuke cadeautip voor een CrossFitter.

 

Extra cadeautip: de CrossFit Rijswijk Hoodie

Een extra cadeautip – en stiekem natuurlijk de leukste van allemaal – is onze eigen CrossFit Rijswijk Hoodie! Een super comfy hoodie voor de echte CrossFit fan. Hij is niet alleen mooi en zit super lekker, maar het is ook goede kwaliteit én je steunt ons er een beetje mee. Win-win denken wij zo.

Onze hoodie is vanaf 17 december te koop in de box. Hij is er in de maten M, L, XL en XXL omdat ze iets klein vallen. De prijs is € 50,- per stuk. Foto’s van deze toffe hoodie zie je hieronder, of op onze Facebook en Insta.

[vc_row][vc_column width=’1/3′][/vc_column][vc_column width=’1/3′][/vc_column][vc_column width=’1/3′][/vc_column][/vc_row]

 

Wat is jouw favoriete cadeautip voor de kerstdagen? Wat zou jij liefst krijgen óf geven deze kerst aan je CrossFit buddy?