WOD staat voor Workout Of the Day. De WOD start met een warming up, gevolgd door het beoefenen van 1 of meerdere skills. Daarna start de workout. Tijdens dit uur train je in een groep onder professionele begeleiding van een coach. Iedereen doet dezelfde workout maar wel in eigen tempo en op eigen niveau.

Lesrooster

Uitleg over de lessen

WOD 55+

Dit is het uurtje waarin voornamelijk onze 55+ leden met CrossFit bezig zullen zijn. De training is wel open voor alle CrossFit Rijswijk leden. Net zoals dat alle andere trainingen op het rooster voor 55+ mogelijk zijn.

Aerobic Capacity

In deze training draait het allemaal om het verbeteren van je uithoudingsvermogen/conditie. Je gaat aan de slag met onze roeiapparaten, fietsen en ski erg’s. En dat allemaal in combinatie met bodyweight oefeningen. Geen losse gewichten, stangen etc.. in deze training. Je moet het met je eigen lichaam doen.

Are you up for the challenge?

Olympisch Liften

Alles wat er met een stang gedaan kan worden, doen we in deze training. Olympisch Liften is een zeer technische sport, dus zal de focus voornamelijk liggen op het oefenen van de technieken, met een relatief laag gewicht. Denk aan de snatches en clean & jerks.

Open Gym

Tijdens de open gym uren kan je lekker zelf aan de slag in onze box. Mocht er tegelijkertijd een groepstraining of een personal training (PT) bezig zijn, dan kan je gebruik maken van de ruimte rechts achterin de zaal. Er zal altijd een coach aanwezig zijn. We willen graag dat je veilig aan het bewegen bent en als er vragen zijn dan zijn we er voor je.

GRATIS PROEFLES

Wil jij ook een gezonder en sportiever leven? Wil je meer lichamelijke én geestelijke energie hebben? Kom dan trainen bij CrossFit Rijswijk. Meld je aan voor een gratis proefles en start vandaag nog.

Behaal jouw fitness doelen

Onze coaches helpen je graag met een gezonder leven!