CrossFit Rijswijk is dé CrossFit box voor iedereen in de omgeving van Den Haag en Rijswijk.

Full body workout

CrossFit is een evenwichtige mix van atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze combinatie zorgt voor een uitgebreide hoeveelheid oefeningen en daarmee een complete full body workout.

Na een training bij CrossFit Rijswijk voel jij je moe, maar geweldig. Je hebt elke spier in je lichaam aan het werk gezet. Onze oefeningen zijn deels op basis van lichaamsgewicht, zoals bijvoorbeeld optrekken, opdrukken en handstanden. Daarnaast gebruiken we diverse hulpmiddelen zoals kettlebells, muurballen en barbells.

Functioneel fitter

Kom trainen bij CrossFit Rijswijk en je wordt gegarandeerd functioneel fitter. Onze oefeningen zijn gebaseerd op functionele elementen uit het dagelijks leven. Zo merk jij snel dat je fitter en sterker wordt, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast verbrand je niet alleen gedurende je training, maar ook daarna, maximaal calorieën. Hierdoor merk je ook dat je sneller afvalt.

Enkele voordelen van trainen bij CrossFit Rijswijk:

  • Je wordt fitter, zowel lichamelijk als geestelijk,
  • Je wordt snel krachtiger,
  • Je hebt in het dagelijks leven meer energie,
  • Je algemene conditie verbetert snel,
  • Je algemene houding verbetert,
  • De trainers zijn ervaren en super leuk,
  • Je zit gewoon veel lekkerder in je vel!

Wil jij lekker sporten? Wil jij fitter en sterker worden?

Zoek jij een goede CrossFit box, waar de sfeer top is en de trainers ervaren, professioneel én gezellig? Wil jij deel uitmaken van een CrossFit community, met allemaal mensen, die net als jij aan hun lichaam en geest willen werken?

Kom trainen bij CrossFit Rijswijk

Meld je gemakkelijk en snel aan via bovenstaande knop. Je kunt alles online regelen en daarna direct meetrainen. Wel zo makkelijk!

Weet je nog niet zeker of CrossFit, of onze box iets voor jou is? Dan kun jij een gratis proefles volgen om kennis te maken met CrossFit en onze coaches.

Je kunt bij ons terecht voor al jouw vragen op het gebied van CrossFit en persoonlijk advies voor jouw doelen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpen onze coaches jou graag verder.

Behaal jouw fitness doelen

Onze coaches helpen je graag met een gezonder leven!