Train met de leukste coaches

Slobodan Vuckovic
Slobodan VuckovicHoofd coach
Mijn droom en missie zijn altijd geweest om mensen te helpen, beter te maken…op meerdere vlakken. Wat ik eigenlijk wil, is je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Eerst deed ik dat met de kinderen op de basisschool en middelbare school, en daarna ook met volwassenen. Zowel met tennis en fitness, als met CrossFit en Personal Training.

Nu ga ik dat eindelijk full time, in mijn eigen box CrossFit Rijswijk, doen.

Ik vind het geweldig om mensen zover te krijgen, dat ze dingen doen die ze nooit voor mogelijk hebben gehouden. Dat is voor mij het beste gevoel dat er is. Hard werken, jezelf en elkaar uitdagen, maar vooral een hoop lol hebben samen…. dat is de succesformule!

Daarom hoop ik jullie binnenkort bij CrossFit Rijswijk te mogen verwelkomen….

Timothy Davies
Timothy DaviesPolitie en CrossFit coach
Sporten en gezondheid zijn altijd belangrijk voor mij geweest. Ik ben daarom erg gepassioneerd om zoveel mogelijk mensen fitter en gezonder te maken en om hen te helpen hun sportieve doelen te behalen. Ik heb gekozen voor CrossFit, omdat het volgens mij, in de fitness wereld, het totale pakket biedt en altijd uitdagingen zal bieden om bewegingen te leren en/of te perfectioneren. Daarnaast is er niets aanstekelijker als je deel uit maakt van een gezellige en gastvrije community!
Piene de Smet
Piene de SmetCrossFit coach
In mijn gymlessen en ook in de CrossFit lessen is plezier en jezelf kunnen ontwikkelen op persoonlijk en motorisch gebied het allerbelangrijkste. Ik zou graag mijn liefde voor sport willen overdragen aan de kinderen en eventueel later ook aan de oudere leden in onze box!

Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan!

Wieteke van Bochoven
Wieteke van BochovenCrossFit coach
Mijn sportachtergrond ligt in triathlon. Na 10 jaar lang heeeel veel kilometers te hebben afgelegd, was zowel mijn hoofd als mijn lijf toe aan iets anders. En dat werd CrossFit. Waar het in 2017 begon als ‘aanvullende training’ is CrossFit inmiddels niet meer weg te denken uit mijn leven.
Belinda Bekker
Belinda BekkerCrossFit coach en atleet
Hoi Lions!

Ik ben Belinda Bekker en ik geef op dinsdagochtend en vrijdagochtend de WOD. Zelf CrossFit ik sinds 2014 en heb al op leuke wedstrijden mogen staan, zoals: de CrossFit games regionals en de CrossFit games sanctionals. Soms doe ik ook mee aan weightlifting wedstrijden.

Ik vind bijna alles leuk om te doen! Maar waar ik écht heel blij van word is gymnastics, weightlifting en barbell cycling. Minder leuk vind ik het roeien, rennen en wall balls. Ik ben toch echt gewoon te klein om dit leuk te vinden 😉.

Robert van Baalen
Robert van BaalenCrossFit coach
Hey, ik ben Robert (beter bekend als Robbie). Ik CrossFit sinds 2015 en ik heb in 2021 mijn CrossFit Level 1 gehaald.

Het mooiste aan CrossFit vind ik dat je iedere WOD wel wat beter kan worden. Er zijn zo veel dingen om te leren, en jezelf tegelijkertijd fysiek en mentaal sterker te maken dat je iedere dag wel een leuke training kan doen. Dus… dat doe ik dan ook (eigenlijk wel) iedere dag.

Ik vind veel bewegingen in CrossFit leuk, voornamelijk Rope climbs, Toes-To-Bar, Pull ups etc. Aan barbell techniek moet ik nog wel werken, maar het meeste daarvan doe ik ook graag. Ik word minder enthousiast van de “moe-makers” in een WOD zoals Burpees, Froggers etc.

Ik vind het mooi om mensen te laten zien dat ze vaak veel meer kunnen dan ze zelf denken – als je het maar leuk vindt om te doen. Dus dat ga ik vanaf nu doen bij de CrossFit Light! Ik zie jullie graag in de box!

Sylke Essers
Sylke EssersCrossFit coach
Eeej, Sylke hier!!

In 2013 letterlijk en figuurlijk in het wereldje van de CrossFit gevallen en sinds die dag geen week CrossFit meer gemist!
Ruim 5 jaar geleden begonnen met lesgeven aan de CrossFit kids en inmiddels uitgerold naar alle leeftijden. Ik heb mijn coach ervaring opgedaan in Zoetermeer, Scheveningen en Pijnacker.

Als CrossFit coach vind ik het fantastisch om met een grote diversiteit aan mensen aan de slag te gaan met hetzelfde doel; fitter worden en blijven. Wanneer mensen mij vragen wat CrossFit is zijn mijn eerste woorden; CrossFit is voor iedereen! Het kunnen bijdragen om mensen een fittere versie van zichzelf te laten zijn, in de dynamische wereld van CrossFit, is voor mij elke dag weer een feestje.
Naast de CrossFit coaching, begeleid ik in voeding. Inzichten geven om een basis te creëren in het land van de eiwitten, koolhydraten en de vetten. “Create healthy habits, not restrictions“.

Ik loop met het gezicht van een 4-jarige die straf krijgt naar een Assault bike en spring een gat in de lucht wanneer DB snatches en Burpees op het programma staan.

Behaal jouw persoonlijke doelen

Word lid van de CrossFit box met de leukste community