CrossFit Rijswijk Box

Als je de best mogelijk training wilt, dan wil je natuurlijk ook topkwaliteit materiaal. Omdat wij niet van half werk houden, vind je in de CrossFit Rijswijk box alleen maar apparaten en hulpmiddelen van topmerken!

CrossMaxx

In onze box trainen we met de beste materialen. Al onze gear is van het topmerk CrossMaxx. Zo weet je zeker dat je vertrouwd alles kan geven!

Whiteboard

Whiteboards zijn super handig om de WOD’s op uit te werken en om elke training helemaal duidelijk te maken. Wel zo prettig.

Gear & supplements

FitAid drinks, Grenade bars and WK Sportsgear om je de beste ervaring te geven bij elke training. Gewoon gemakkelijk te krijgen in de box.

Koffie

Heb je alles gegeven tijdens de WOD en wil je even bijkomen? Of wil je wat lekkers tijdens het socializen? Wij schenken de beste koffie van Rijswijk. 

Lounge area

Je shake of koffie drinken wil je natuurlijk relaxed kunnen doen. Daarom hebben wij een speciale lounge area om even lekker bij te kunnen komen.

Kleding

CrossFit Rijswijk kleding is lekker zittende kleding van goede kwaliteit om optimaal in te kunnen trainen. Uiteraard ook top om de box te vertegenwoordigen!

“ Just like in bodybuilding, failure is also a necessary experience for growth in our own lives, for if we’re never tested to our limits, how will we know how strong we really are? How will we ever grow? ”

Arnold Schwarzenegger - fitness quote

Extra’s

Leuke extraatjes voor onze community

CrossFit Rijswijk staat niet alleen voor hard trainen, maar ook voor veel lachen en samen leuke dingen doen.

Realiseer jouw persoonlijke doelen

We hebben altijd een abonnement dat bij jou past!