Wat is CrossFit

Wat is CrossFit?

CrossFit is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve lichaamsbeweging en gezonde voeding. CrossFit kan worden gebruikt om elk doel te bereiken, van verbeterde gezondheid tot gewichtsverlies tot betere prestaties. Het programma werkt voor iedereen – mensen die net zijn begonnen en mensen die jarenlang hebben getraind.

Trainingen

De magie zit in de bewegingen. Trainingen zijn elke dag anders en aangepast om elke atleet te helpen zijn of haar doelen te bereiken. CrossFit-workouts kunnen worden aangepast voor mensen van elke leeftijd en elk fitnessniveau.

Jong en oud, iedereen is welkom en iedereen kan meetrainen!

Je hoeft geen topsporter te zijn om bij ons te beginnen. Je hoeft niet in vorm te zijn, want onze trainingen zijn erop gericht om je in vorm te krijgen. Ervaar het zelf en je zult merken dat je snel fitter en sterker wordt.

CrossFit Rijswijk - Wat is CrossFit - ervaar het zelf

Levensstijl

CrossFit is meer dan af en toe naar de gym voor wat oefeningen. Het is een levensstijl! Minder koolhydraten, minder op de bank hangen. De CrossFit-levensstijl – een combinatie van voeding en lichaamsbeweging – is de sleutel tot fitness en gezondheid op de lange termijn.

 

Onze trainers zijn gespecialiseerd in alle aspecten van jouw lichaam. Van bewegen tot voeding. Zo helpen we jou met een gezonde levensstijl, waar jij snel resultaat mee boekt. Zo word je niet alleen fitter en sterker, maar zul je merken dat ook je mentale energie veel beter wordt.

CrossFit Rijswijk - Wat is CrossFit - levensstijl

Community

CrossFit doe je niet alleen; je wordt opgenomen in een super leuke community met gelijkgezinden. Samen trainen en elkaar motiveren om persoonlijke doelen te behalen. Trainen, zweten, huilen, lachen en ontspannen met vrienden, dat is CrossFit!

 

Onze community bestaat uit vele leden, van alle leeftijden en afkomst. Samen werken aan gemeenschappelijke doelen is niet alleen leuk, maar ook effectief. Kom langs en oordeel zelf!

CrossFit Rijswijk - Wat is CrossFit - crossfit community

Variatie en functionaliteit

CrossFit bestaat uit veel variatie. De trainingen zijn elke dag anders en worden uitgevoerd en afgestemd op jouw niveau en mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jij optimaal traint en dus optimaal resultaat behaalt.

De trainingen zijn van hoge intensiteit. We dagen je uit om jouw conditie op een veilige manier te verbeteren.

De oefeningen die je tijdens een training uitvoert zijn functioneel. Ze zijn vergelijkbaar met bewegingen die je in het dagelijks leven gebruikt. Hierdoor zijn ze zo effectief en efficiënt!

CrossFit Rijswijk - wat is crossfit - variatie en functionaliteit

Ervaar CrossFit zelf

Wil jij zelf ervaren hoe CrossFit jou kan helpen? Kom trainen bij CrossFit Rijswijk. Je kunt bij ons direct beginnen met jezelf verbeteren.

CrossFit Rijswijk - CrossFit in zuid holland - waarom crossfit rijswijk