Je hebt de hele dag lopen zwoegen op je werk en je bent kapot. Je voelt dat je geen energie hebt om nog een dikke WOD te doen, maar je wilt ook niet niets doen, want dat voelt ook niet goed. Wat doe je?

Je vraagt je coach om advies.

 

Je hebt al een tijdje niet gesport en gaat weer lekker beginnen. Je wilt alleen niet dat je na die eerste training gelijk dagenlang zoveel spierpijn hebt, dat dit je de komende dagen belemmert om goed te trainen. Wat doe je in dit geval?

Je vraagt je coach om advies.

 

Je bent al tijden bezig om die ene oefening (bijvoorbeeld pull-ups) goed uit voeren om zo eindelijk die gewenste gains te krijgen, maar het echte resultaat blijft uit. Wat doe je in dan?

Je vraagt je coach om advies.

 

CrossFit Rijswijk - Waarom is het belangrijk om een CrossFit coach te hebben

Het belang van een coach

Het mag duidelijk zijn dat je CrossFit coach je met veel sport- en gezondheid gerelateerde dingen kan helpen. Coaches draaien aan de intensiteitsknop van je training, verzekeren je dat je op de juiste weg bent en maken trainen vooral leuk. Hierdoor krijg je ook direct die boost in je mindset waardoor je weer tot grotere inspanningen en resultaten in staat bent.

Wanneer je het even niet meer ziet zitten, zoals in het voorbeeld van de pull-ups, dan helpen wij je om dit in perspectief te plaatsen. We hebben die al veel vaker gezien en weten dus hoe je hiermee om moet gaan. Zo helpen we iedereen verder wanneer je zelf eigenlijk niet weet hoe je verder moet komen met CrossFit. En dat is een van de grootste pluspunten van het hebben van een coach.

 

Leestip: 4 redenen waarom je pijn voelt als je traint

 

Een ander voordeel van een coach is dat hij of zij je helpt met het realiseren van je persoonlijke doelen. Voor iedereen zijn die doelen anders en het pad er naartoe is dus ook voor iedereen anders. Bij een goede coach krijg je precies wat je nodig hebt om je resultaat te maximaliseren en de kans op blessures te minimaliseren.

De coaches van CrossFit Rijswijk staan ook voor jou klaar, met advies en begeleiding. Zo wordt elke training leuk en productief. Ervaar het zelf en kom langs.