We zijn weer super trots dat we een nieuwe CrossFit coach aan ons fantastische team mogen toevoegen: Sylke Essers.

Voor onze trouwe Lions is Sylke geen onbekende want ze is al regelmatig te vinden in onze box. Nu is ze dan ook echt opgenomen als nieuwe coach en gaat ze onze community verder helpen met slopende WODs en lekkere koffie.

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - sylke essers 1

 

We laten Sylke zichzelf graag even introduceren

Eeej, Sylke hier!! De meeste van jullie hebben mij al eens gezien binnen de muren van CrossFit Rijswijk, maar nu mag ik met een grote glimlach zeggen dat ik deel mag uitmaken van hét Lion coaches team.

 

In 2013 letterlijk en figuurlijk in het wereldje van de CrossFit gevallen en sinds die dag geen week CrossFit meer gemist!

 

Ruim 5 jaar geleden begonnen met lesgeven aan de CrossFit kids en inmiddels uitgerold naar alle leeftijden. Ik heb mijn coach ervaring opgedaan in Zoetermeer, Scheveningen en Pijnacker.

 

Als CrossFit coach vind ik het fantastisch om met een grote diversiteit aan mensen aan de slag te gaan met hetzelfde doel; fitter worden en blijven. Wanneer mensen mij vragen wat CrossFit is zijn mijn eerste woorden; CrossFit is voor iedereen! Het kunnen bijdragen om mensen een fittere versie van zichzelf te laten zijn, in de dynamische wereld van CrossFit, is voor mij elke dag weer een feestje.

 

Naast de CrossFit coaching, begeleid ik in voeding. Inzichten geven om een basis te creëren in het land van de eiwitten, koolhydraten en de vetten. “Create healthy habits, not restrictions“.

 

Ik loop met het gezicht van een 4-jarige die straf krijgt naar een Assault bike en spring een gat in de lucht wanneer DB Snatches en Burpees op het programma staan.

 

Wil je meer van of over mij weten, vraag maar raak wanneer jullie mij zien in de box.  Ik zie jullie daar tijdens de geprogrammeerde 40 minuten WODs, coachend naast het bord of trachtend een cappuccino te creëren met mijn Barista kunsten!

 

Wil je meer lezen over alle coaches? Kijk dan hier.