Onze trainers

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Slobodan Vuckovic eigenaar en head coach - 2020

Slobodan Vuckovic

Lieve mensen,

 

Bij deze wil ik me graag aan jullie voorstellen…

Mijn naam is Slobodan Vuckovic (Slo) en ik ben de eigenaar van CrossFit Rijswijk.

Via deze weg wil ik jullie wat meer over mijzelf en mijn drijfveren vertellen.

 

Ik ben geboren en getogen in Zagreb, Kroatie, waar ik tot mijn 14e levensjaar heb gewoond. In de zomer van 1992 ben ik met mijn ouders naar Nederland gevlucht voor de oorlog die daar toen uitbrak. Hier heb ik mijn nieuwe thuis gevonden en ben ontzettend dankbaar voor alle kansen, hulp en geweldige mensen die ik heb leren kennen.

In 2001 heb ik mijn opleiding op de sportacademie (HALO) afgerond en ben als gymleraar op een basisschool in de Haagsche wijk Transvaal aan de slag gegaan. Een geweldige en vooral leerzame tijd gehad. Op die school heb ik CrossFit Kids geïntroduceerd.
Nadat ik de opleiding in Frankrijk had afgerond, waren de kinderen er helemaal vol van en gingen er vol tegenaan. Erg leuk om te doen!

Ook heb ik jarenlang als tennisleraar in Rijswijk gewerkt, zelf veel getennist en daarnaast in de fitnesswereld gewerkt als personal trainer.

 

In de zomer van 2012 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Vanaf het eerste moment wist ik, dat dit een revolutionaire trainingsmethode is!

Ik heb heel mijn leven in de sport gewerkt, maar wat ik toen heb ervaren was uniek. Ik ben meteen mijn CrossFit Level 1 certificaat gaan halen en ben aan de slag gegaan als trainer bij CrossFit Den Haag. Daar heb ik 7 jaar lang met veel plezier getraind en trainingen gegeven.

Ondertussen heb ik ook CrossFit Level 2 en CrossFit Kids certificaten gehaald.

 

Mijn droom en missie zijn altijd geweest om mensen te helpen, beter te maken…op meerdere vlakken. Wat ik eigenlijk wil, is je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Eerst deed ik dat met de kinderen op de basisschool en middelbare school, en daarna ook met volwassenen. Zowel met tennis en fitness, als met CrossFit en Personal Training.

Nu ga ik dat eindelijk full time, in mijn eigen box CrossFit Rijswijk, doen.

Ik vind het geweldig om mensen zover te krijgen, dat ze dingen doen die ze nooit voor mogelijk hebben gehouden. Dat is voor mij het beste gevoel dat er is. Hard werken, jezelf en elkaar uitdagen, maar vooral een hoop lol hebben samen…. dat is de succesformule!

Daarom hoop ik jullie binnenkort bij CrossFit Rijswijk te mogen verwelkomen….

 

You’re only one workout away from a good mood!

 

Tot snel….

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Timothy Davies CrossFit coach 2020

Timothy Davies

Mijn naam is Timothy Davies, ik ben 36 jaar oud (’82) en woon hier in Rijswijk. Als kind heb ik meerdere (team)sporten gedaan en vanaf mijn 16de begon ik met fitness. Tot 2013 beoefende ik, naast fitness, andere sporten zoals hardlopen, kickboksen en survivalruns. In 2013 kwam ik in aanraking met CrossFit en was ik direct verslaafd. Sinds 2016, na het behalen van mijn Level 1, ben ik hierin trainingen gaan geven. Tevens ben ik leden en collega’s gaan helpen met het geven van voedingsadviezen.

 

Sporten en gezondheid zijn altijd belangrijk voor mij geweest. Ik ben daarom erg gepassioneerd om zoveel mogelijk mensen fitter en gezonder te maken en om hen te helpen hun sportieve doelen te behalen. Ik heb gekozen voor CrossFit, omdat het volgens mij, in de fitness wereld, het totale pakket biedt en altijd uitdagingen zal bieden om bewegingen te leren en/of te perfectioneren. Daarnaast is er niets aanstekelijker als je deel uit maakt van een gezellige en gastvrije community!

 

Naast dat ik CrossFit trainer ben, werk ik al sinds 2003 bij de politie waar ik allerlei functies heb bekleed en het nodige heb meegemaakt. Op dit moment ben ik dus ook nog steeds werkzaam bij de politie in Rotterdam-Zuid.

 

Ik zou graag mijn passie over willen dragen op zoveel mogelijk leden. Ik geloof dat trainingen in een veilige omgeving, van hoge kwaliteit, waarbij hard gewerkt wordt en veel lol wordt gemaakt, leiden tot de beste resultaten.

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Piene de Smet CrossFit Kids coach 2020

Piene de Smet

Mijn naam is Piene de Smet, ik ben 22 jaar oud en net afgestudeerd aan de HALO. Ik ben dus een gymdocent!

 

Op dit moment ben ik 4 dagen werkzaam op twee verschillende basisscholen in Den Haag. Ik doe dit met veel plezier! Daarnaast zal je mij ook gaan zien op de woensdagmiddagen bij CrossFit Rijswijk voor de CrossFit kids lessen. Mijn liefde voor sport is groot en ik heb veel verschillende sporten gedaan. Taekwondo en paardrijden zijn 16 jaar lang een groot deel van mij geweest. Taekwondo heb ik altijd op redelijk hoog niveau gedaan en heb daarin ook mijn 2e dan gehaald. Daarnaast deed ik veel hardlopen en kwam CrossFit een aantal jaar geleden ook op mijn pad.

 

Mijn moeder is elke dag in de box te vinden en op deze manier werd ik aangestoken met het CrossFit virus. Ik kwam met CrossFit in aanraking omdat mijn moeder ging starten bij CrossFit Den Haag. Het begon bij een keer in de week meegaan. Dit werd al snel twee keer per week. En na een jaar lang was ik er ineens iedere dag te vinden om workouts mee te doen of zelf te oefenen. Ik kan uit ervaring spreken dat CrossFit verslavend werkt! Op dit moment wil ik mij dan ook meer gaan ontwikkelen als een echte CrossFit atleet.

 

In mijn gymlessen en ook in de CrossFit lessen is plezier en jezelf kunnen ontwikkelen op persoonlijk en motorisch gebied het allerbelangrijkste. Ik zou graag mijn liefde voor sport willen overdragen aan de kinderen en eventueel later ook aan de oudere leden in onze box!

 

Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan!

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Wieteke van Bochoven - crossfit coach en mobility trainer 2020

Wieteke van Bochoven

Mijn naam is Wieteke van Bochoven. Ik ben mobility coach, fysio in opleiding, pilates instructor en moeder van 2 meiden van 8 en 9 jaar oud.

 

Na zo’n 15 jaar in recruitment en consultancy te hebben gewerkt ben ik eind 2017 gestart met een opleiding Fysiotherapie, omdat ik mensen graag wil helpen om beter te leren bewegen. Zodat ze zonder beperkingen kunnen doen wat ze leuk vinden en daar beter in worden.

 

Mijn sportachtergrond ligt in triathlon. Na 10 jaar lang heeeel veel kilometers te hebben afgelegd, was zowel mijn hoofd als mijn lijf toe aan iets anders. En dat werd CrossFit. Waar het in 2017 begon als ‘aanvullende training’ is CrossFit inmiddels niet meer weg te denken uit mijn leven.

 

Na mijn eerste WOD bleek overigens al meteen dat mijn mobiliteit niet zo top was. Ik was conditioneel fit, maar kon geen fatsoenlijke squat (of pull up) maken. Pilates bleek voor mij een manier om – naast volhouden en blijven oefenen – meer flexibiliteit en stabiliteit te krijgen waar nodig en de aansturing van houdingspieren te verbeteren. Geïnspireerd door het effect ben ik Pilates opleidingen gaan volgen en training gaan geven, nieuwsgierig naar de resultaten bij anderen. In combinatie met kennis en ervaring uit de sportfysiotherapie begon er steeds meer inzicht te ontstaan in wat wel en wat niet werkt. En hoe leuk het is om dat weer op anderen over te brengen.

 

Als ik denk aan mobility voor CrossFit, omvat dat een combinatie van (functionele) flexibiliteit, stabiliteit, agility en coördinatie. Als dat in balans is, optimaliseert je range of motion en zullen je bewegingen (en de transities daartussen) vloeiender worden, zowel in je training als daarbuiten. Behalve dat dit je prestaties verbetert en blessures voorkomt, ziet het er allemaal ook gelijk wat gracieuzer uit… 😉

 

See you in mobility class!

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Mike Kranenburg - sport en coaching - vitaliteit en lifestyle 2020

Mike Kranenburg

Mijn naam is Mike Kranenburg. Geboortejaar 1979 en fanatiek sporter in hart en nieren. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al bezig met sport en het stond voor dus al snel vast dat ik daar wat mee wilde gaan doen. Je weet wel later als ik groot ben. Op gegroeid in de gymzaal stond ik daar mijn eerste lessen te geven op mijn 15e. Dat was ook het jaar waar ik mijn maatje Slo tegen kwam bij het tennissen en “a friendship was born”.

 

Paar jaar later naar het CIOS gegaan en daar afgestudeerd. Na nog een heel aantal jaar bij een tennisschool les te hebben gegeven, naast het turnen en gymlessen, in de fitness en healthcentre’s terecht gekomen. Inmiddels sta ik nu zo’n 25 jaar les te geven in sport en coaching (vitaliteit & lifestyle). Dit is mijn fulltime baan. De afgelopen 5 jaar ben ik mij verder en verder gaan verdiepen in crossfit en het virus heeft mij te pakken genomen.

 

Met heel veel plezier deel ik mijn kennis en help ik andere het beste uit zichzelf te halen en hun doelstellingen te realiseren. Mijn motto is “samen staan we sterker” en dat draag ik dan ook graag uit. Niet alleen in de crossfitbox draag ik die gedachte uit. Ook binnen mijn SUP (stand up paddle) draag ik mijn steentje bij. De afgelopen 8 jaar competitie stonden in het teken van kanker. Een ziekte die ons alle kan treffen. Zo ook mijn moeder die ernstig ziek was. Door meer en meer kilometers te peddelen heb ik geld ingezameld voor onderzoek tegen kanker (VUMC). Ook nadat wij afscheid van haar hebben moeten nemen gaat deze strijd door. Deze strijd die wij met elkaar ook in de box aangaan door haar te eren met haar eigen Hero WOD genaamd “mama Paula”. Deze heb ik na haar overlijden gemaakt om haar strijd en lijden te symboliseren.

 

Ik kijk uit jullie alle snel te zien en te mogen helpen en inspireren het beste uit jezelf te halen.

 

Groet Mike

 

 • Weightlifting
 • Crossfit level 1
 • Gymnastic coach A&B
 • Functional trainen
 • Aerobics / Step aerobics
 • Spinning
 • Fitness A & B
 • ASI instructeur level 1
 • Watersportverbond opleider & examinator
 • Watersportverbond opleiding ontwikkelaar
 • IKO platina instructeur
CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Belinda Bekker 2020

Belinda Bekker

Mijn naam is Belinda Bekker

 

CrossFitatleet, personal trainer en CrossFit coach.

 

Sport is altijd een groot deel van mijn leven geweest, ik heb 14 jaar in de turnwereld door gebracht.

Doordat ik ben gaan studeren aan de HALO (sport academie) heb ik dat toen op een laag pitje gezet omdat naast alle sporten daar de trainingen van wat teveel werden.

De HALO heb ik afgerond en erna de NASM (national academy of sports medicine) gehaald. Ook CrossFit level 1 heb ik gehaald. Ik ben nu al 7 jaar werkzaam als personal trainer en geef erbij nu wat CrossFitles.

 

Ik vind het fijn om mijn enthousiasme en passie voor sport en CrossFit over te brengen en mensen hun grenzen zien verleggen. Dat vind ik zelf het mooie van CrossFit; steeds de grens op zoeken en jezelf verbazen.

 

Sinds 2013 ben ik verslaafd aan CrossFit. Via een fitness waar ik trainde was een op CrossFit geïnspireerde les. Degene die deze les gaf zag dat ik er zo in opging, dat hij me aanraadde echt CrossFit te proberen.

Ik deed een proefles en binnen no time stond ik 5 dagen per week te trainen.

Binnen een half jaar stond ik op mijn eerste wedstrijd, waar ik één na laatste werd, maar erna volgde er nog veel meer. Nationaal en internationaal met wat podiumplekken hier en daar.

 

Mijn hoogtepunt tot nu toe is het behalen van de Crossfit Regionals in 2017. Ernaast nu ook 4 sanctionals gedaan in het nieuwe systeem.

 

In 2017 was ik de fitste in Nederland. 2018, 2019, 2020 was ik nummer 2 van Nederland.

 

Mijn doel is ooit de games te halen!

 

Naast CrossFit heb ik ook veel gewichthefkampen en wedstrijden gedaan.

In 2018 was ik Nederlands kampioen gewichtheffen in de klasse onder de 59 kilo.

Soms pak ik die wedstrijden nog mee maar focus me nu meer op CrossFit.

 

Mijn favoriete oefening is sowieso burpees, maar alle barbell cycling en gymnastics is ook aan mij besteed.

 

Ik hoop dat jullie snel eens een workoutje bij mij komen doen!

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Rob aka Robbie

Rob van Baalen

Hey, ik ben Robert (beter bekend als Robbie). Ik CrossFit sinds 2015 en ik heb in 2021 mijn CrossFit Level 1 gehaald.

 

Voor ik met CrossFit begon, heb ik eerst gebasketbald en daarna gevoetbald, tot ik door een blessure een paar maanden moest revalideren. Toen kwam ik erachter dat ik die trainingen veel leuker vond dan voetbal en dus ben ik begonnen met fitness. Daar was ik wel vrij snel op uitgekeken. Dus heb ik een keer CrossFit geprobeerd – en toen was ik gelijk hooked.

 

Het mooiste aan CrossFit vind ik dat je iedere WOD wel wat beter kan worden. Er zijn zo veel dingen om te leren, en jezelf tegelijkertijd fysiek en mentaal sterker te maken dat je iedere dag wel een leuke training kan doen. Dus… dat doe ik dan ook (eigenlijk wel) iedere dag.

 

Als ik niet in de box ben, werk ik als ICT-manager en rij ik graag op de motor. Op de weg als het moet, maar offroad door de bergen en bossen als het kan.

 

Ik vind het mooi om mensen te laten zien dat ze vaak veel meer kunnen dan ze zelf denken – als je het maar leuk vindt om te doen. Dus dat ga ik vanaf nu doen bij de CrossFit Light! Ik zie jullie graag in de box!

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - sylke essers

Sylke Essers

Eeej, Sylke hier!! De meeste van jullie hebben mij al eens gezien binnen de muren van CrossFit Rijswijk, maar nu mag ik met een grote glimlach zeggen dat ik deel mag uitmaken van hét Lion coaches team.

 

In 2013 letterlijk en figuurlijk in het wereldje van de CrossFit gevallen en sinds die dag geen week CrossFit meer gemist!

 

Ruim 5 jaar geleden begonnen met lesgeven aan de CrossFit kids en inmiddels uitgerold naar alle leeftijden. Ik heb mijn coach ervaring opgedaan in Zoetermeer, Scheveningen en Pijnacker.

 

Als CrossFit coach vind ik het fantastisch om met een grote diversiteit aan mensen aan de slag te gaan met hetzelfde doel; fitter worden en blijven. Wanneer mensen mij vragen wat CrossFit is zijn mijn eerste woorden; CrossFit is voor iedereen! Het kunnen bijdragen om mensen een fittere versie van zichzelf te laten zijn, in de dynamische wereld van CrossFit, is voor mij elke dag weer een feestje.

 

Naast de CrossFit coaching, begeleid ik in voeding. Inzichten geven om een basis te creëren in het land van de eiwitten, koolhydraten en de vetten. “Create healthy habits, not restrictions“.

 

Ik loop met het gezicht van een 4-jarige die straf krijgt naar een Assault bike en spring een gat in de lucht wanneer DB Snatches en Burpees op het programma staan.

 

Wil je meer van of over mij weten, vraag maar raak wanneer jullie mij zien in de box. Ik zie jullie daar tijdens de geprogrammeerde 40 minuten WODs, coachend naast het bord of trachtend een cappuccino te creëren met mijn Barista kunsten!

Hard trainen en hard lachen voor iedereen

Onze trainers zijn stuk voor stuk enthousiast en gemotiveerd om samen met jou, de beste versie van jou te creëren. Daarnaast hebben zij allen vele jaren ervaring met CrossFit en ben jij dus zeker van optimale begeleiding, advies en trainingen. Wij trainen hard, maar lachen ook hard. Iedereen is bij ons welkom. Ongeacht je leeftijd of je fitheid niveau, iedereen is welkom om mee te komen doen. Wij zorgen er voor dat je veilig en naar eigen mogelijkheden bezig zult zijn.

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - crossfit trainers en coaches