Onze trainers

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Slobodan Vuckovic eigenaar en head coach

Slobodan Vuckovic

Lieve mensen,

 

Bij deze wil ik me graag aan jullie voorstellen…

Mijn naam is Slobodan Vuckovic (Slo) en ik ben de eigenaar van CrossFit Rijswijk.

Via deze weg wil ik jullie wat meer over mijzelf en mijn drijfveren vertellen.

 

Ik ben geboren en getogen in Zagreb, Kroatie, waar ik tot mijn 14e levensjaar heb gewoond. In de zomer van 1992 ben ik met mijn ouders naar Nederland gevlucht voor de oorlog die daar toen uitbrak. Hier heb ik mijn nieuwe thuis gevonden en ben ontzettend dankbaar voor alle kansen, hulp en geweldige mensen die ik heb leren kennen.

In 2001 heb ik mijn opleiding op de sportacademie (HALO) afgerond en ben als gymleraar op een basisschool in de Haagsche wijk Transvaal aan de slag gegaan. Een geweldige en vooral leerzame tijd gehad. Op die school heb ik CrossFit Kids geïntroduceerd.
Nadat ik de opleiding in Frankrijk had afgerond, waren de kinderen er helemaal vol van en gingen er vol tegenaan. Erg leuk om te doen!

Ook heb ik jarenlang als tennisleraar in Rijswijk gewerkt, zelf veel getennist en daarnaast in de fitnesswereld gewerkt als personal trainer.

 

In de zomer van 2012 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Vanaf het eerste moment wist ik, dat dit een revolutionaire trainingsmethode is!

Ik heb heel mijn leven in de sport gewerkt, maar wat ik toen heb ervaren was uniek. Ik ben meteen mijn CrossFit Level 1 certificaat gaan halen en ben aan de slag gegaan als trainer bij CrossFit Den Haag. Daar heb ik 7 jaar lang met veel plezier getraind en trainingen gegeven.

Ondertussen heb ik ook CrossFit Level 2 en CrossFit Kids certificaten gehaald.

 

Mijn droom en missie zijn altijd geweest om mensen te helpen, beter te maken…op meerdere vlakken. Wat ik eigenlijk wil, is je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Eerst deed ik dat met de kinderen op de basisschool en middelbare school, en daarna ook met volwassenen. Zowel met tennis en fitness, als met CrossFit en Personal Training.

Nu ga ik dat eindelijk full time, in mijn eigen box CrossFit Rijswijk, doen.

Ik vind het geweldig om mensen zover te krijgen, dat ze dingen doen die ze nooit voor mogelijk hebben gehouden. Dat is voor mij het beste gevoel dat er is. Hard werken, jezelf en elkaar uitdagen, maar vooral een hoop lol hebben samen…. dat is de succesformule!

Daarom hoop ik jullie binnenkort bij CrossFit Rijswijk te mogen verwelkomen….

 

You’re only one workout away from a good mood!

 

Tot snel….

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Timothy Davies CrossFit coach

Timothy Davies

Mijn naam is Timothy Davies, ik ben 36 jaar oud (’82) en woon hier in Rijswijk. Als kind heb ik meerdere (team)sporten gedaan en vanaf mijn 16de begon ik met fitness. Tot 2013 beoefende ik, naast fitness, andere sporten zoals hardlopen, kickboksen en survivalruns. In 2013 kwam ik in aanraking met CrossFit en was ik direct verslaafd. Sinds 2016, na het behalen van mijn Level 1, ben ik hierin trainingen gaan geven. Tevens ben ik leden en collega’s gaan helpen met het geven van voedingsadviezen.

 

Sporten en gezondheid zijn altijd belangrijk voor mij geweest. Ik ben daarom erg gepassioneerd om zoveel mogelijk mensen fitter en gezonder te maken en om hen te helpen hun sportieve doelen te behalen. Ik heb gekozen voor CrossFit, omdat het volgens mij, in de fitness wereld, het totale pakket biedt en altijd uitdagingen zal bieden om bewegingen te leren en/of te perfectioneren. Daarnaast is er niets aanstekelijker als je deel uit maakt van een gezellige en gastvrije community!

 

Naast dat ik CrossFit trainer ben, werk ik al sinds 2003 bij de politie waar ik allerlei functies heb bekleed en het nodige heb meegemaakt. Op dit moment ben ik dus ook nog steeds werkzaam bij de politie in Rotterdam-Zuid.

 

Ik zou graag mijn passie over willen dragen op zoveel mogelijk leden. Ik geloof dat trainingen in een veilige omgeving, van hoge kwaliteit, waarbij hard gewerkt wordt en veel lol wordt gemaakt, leiden tot de beste resultaten.

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Nona Kerremans crossfit atleet en coach

Nona Kerremans

Mijn naam is Nona Kerremans, ik ben 27 jaar oud en heb een enorme passie voor sport en gezondheid. Ik studeer Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hoge School en heb in de afgelopen 7 jaar een grote liefde voor CrossFit ontwikkeld.

 

Na het afronden van mijn studie ‘Artiest dans’ in 2012 kwam ik in aanraking met CrossFit. Mijn liefde voor deze sport nam de overhand ten opzichte van mijn danscarrière, waardoor ik de keuze heb gemaakt om mij volledig te richten op CrossFit.
Vanaf 2015 heb ik als atleet deelgenomen aan meerdere CrossFit wedstrijden zoals: de Tiglon, Beach Throwdown, de Njoya League en in teamverband met de French Throwdown.

 

Als CrossFit coach en Personal Trainer drijft het mij om mensen te begeleiden in het beter leren bewegen en het beste in zichzelf naar boven te halen. In de afgelopen jaren heb ik meerdere certificaten behaald om daarmee mijn passie als CrossFit atleet, coach en personal trainer te ondersteunen:

  • Overload T.O.P. Trainer A,
  • Overload T.O.P. Trainer B,
  • Personal Hormonal Profiling,
  • CrossFit level 1,
  • CrossFit Gymnastics level 1 & 2,
  • CrossFit Kids.

 

Met mijn ervaring als CrossFit atleet, coach en personal trainer in combinatie met mijn huidige studie Voeding & Diëtetiek, help ik CrossFit Rijswijk sporters graag bij het behalen van hun doelen.
Dit kan zijn in de vorm van personal training, gepersonaliseerd voedingsadvies of een combinatie hiervan.

CrossFit Rijswijk - Onze trainers - Sven Karlsson CrossFit coach

Sven Karlsson

Beste sportfanaten,

 

Mijn naam is Sven Karlsson. Ik ben in 2012 in contact gekomen met CrossFit en was vanaf het begin af aan “hooked”!!!

Door mijn verleden als ijshockeyer bij HIJS/HOKIJ Den-Haag, had ik al een goede basis conditie dacht ik, maar al snel bleek deze niet toereikend te zijn… (dat was alleen nog maar de warm-up!!)

 

Ik ben 14 jaar werkzaam geweest op een basisschool als gymdocent waar ik Slo heb leren kennen en waar ik mijn level 1 en CrossFit kids certificaten heb behaald.

Op deze school hebben Slo en ik CrossFit kids opgezet in de reguliere lessen en het naschoolse sportaanbod.

Op mijn huidige school (Maris College Kijkduin) geef ik ook naschoolse sportlessen waarbij ik ook natuurlijk veel CrossFit pricipes gebruik.

 

CrossFit is meer dan alleen “fit” worden, het zorgt er niet alleen voor dat je fysiek sterker wordt, maar ook je mentale kracht zal toenemen.

 

Ik vind het zelf geweldig, om na een WOD moe maar voldaan door te gaan met mijn dag. Het gevoel van verbetering en grenzen verleggen geeft mij energie. Zeker als dat ook bij anderen te zien is…

 

Ik zie jullie graag bij CrossFit Rijswijk.

Hard trainen en hard lachen voor iedereen

Onze trainers zijn stuk voor stuk enthousiast en gemotiveerd om samen met jou, de beste versie van jou te creëren. Daarnaast hebben zij allen vele jaren ervaring met CrossFit en ben jij dus zeker van optimale begeleiding, advies en trainingen. Wij trainen hard, maar lachen ook hard. Iedereen is bij ons welkom. Ongeacht je leeftijd of je fitheid niveau, iedereen is welkom om mee te komen doen. Wij zorgen er voor dat je veilig en naar eigen mogelijkheden bezig zult zijn.

CrossFit Rijswijk - CrossFit in zuid holland - onze trainers