Wil jij fitter worden? Wil jij aan je gezondheid werken door lekker te gaan sporten? Ben je op zoek naar een gym waar je gezellig met anderen kunt trainen? Dan is CrossFit Rijswijk de plek voor jou! Volgens onze leden zijn wij de leukste CrossFit Box van Den Haag en omstreken. Bij ons kun je terecht als je hard wilt trainen onder begeleiding van top coaches en volop gezelligheid wilt van onze grote CrossFit community.

 

CrossFit Rijswijk - De leukste CrossFit Box van Den Haag en omstreken

 

Wat is CrossFit?

CrossFit is een van de grootste hypes op het gebied van sporten. Het combineert elementen van gymnastiek, gewichtheffen en atletiek om een heerlijke full body workout te maken. Je werkt aan je algemene fitheid door de cardio elementen en aan je kracht en lichaam met de gewichten en je lichaamsgewicht.

Een training, of WOD (Workout of the Day) biedt je elke dag een afwisselende training waarbij je je focust op bepaalde aspecten zoals mobiliteit, aerobic capacity, weightlifting en meer. Niet alleen is dit goed om gedurende de week je hele lichaam – en dus al je spiergroepen – op verschillende manieren te trainen, maar ook houd je zo beter je motivatie.

 

Waarom CrossFit Rijswijk?

Waarom is trainen bij CrossFit Rijswijk een goede keuze? Er zijn allerlei redenen waarom je bij ons kunt komen trainen.

Grote community

CrossFit Rijswijk heeft een hele grote CrossFit community. Zoals we al aangeven, vinden onze leden ons de leukste CrossFit box van de regio. Dit is mede door de community zelf. Met zoveel gelijkgestemden, is het altijd super gezellig in de box. Dit betekent natuurlijk niet dat de trainingen daaronder lijden. We lachen veel, maar zweten ook veel samen.

 

Top coaches

Bij CrossFit Rijswijk wordt je begeleid en getraind door top coaches. Stuk voor stuk hebben al onze coaches veel ervaring en zijn ze al lang met CrossFit bezig. Sommige van onze coaches draaien zelfs mee op internationaal topniveau en doen vele grote wedstrijden! Zij kunnen je dus werkelijk alles vertellen over deze sport en weten precies hoe je optimaal moet trainen. Daarnaast kunnen onze coaches je helpen met alle andere gezondheidsaspecten van je leven, want CrossFit is meer dan alleen trainen in onze box: het is een manier van leven.

 

Leuk en vooral goede trainingen

Bij CrossFit Rijswijk train je je lichaam én je geest. Zo wordt je op alle fronten sterker en fitter. Dit doen we door leuke, effectieve en uitdagende trainingen te geven die alle aspecten van je lichaam en geest stimuleren. CrossFit is soms heel zwaar en vergt dus doorzettingsvermogen. Dit sterkt je geest. Door de trainingen heel gevarieerd te houden, blijf je gemotiveerd, maar zie je ook snel resultaat. Dit geeft je motivatie een extra boost. Binnen de kortste keren ben je niet meer uit de CrossFit box te slaan!

Tot slot is onze box gevuld met de beste en nieuwste materialen op het gebied van CrossFit. We hebben werkelijk alles om jouw trainingen zo goed mogelijk te maken.

 

Wil jij ook de leukste CrossFit Box van Den Haag en omstreken ervaren?

Ben jij, na het lezen van bovenstaand, ook enthousiast geworden en wil je een CrossFit training zelf ervaren? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Zo kun je geheel vrijblijvend kennismaken met onze coaches, onze community en de box. Wij denken dat je daarna snel meer wilt.

Neem contact met ons op via de contactpagina, of via onze socials en kom langs!