Je hebt de keuze gemaakt om CrossFit te gaan doen. Bravo! Dat zegt wat over je mindset! Echter is het best wat om gelijk de duik van de hoogste plank te pakken en de reguliere WOD lessen te doen. Misschien is dat niet eens je doel en wil je gewoon de sport beoefenen, maar op een laagdrempeligere manier. No worries! Wij geven in onze box CrossFit Light.

 

CrossFit Rijswijk - CrossFit Light

Ook goed voor je lichaam: CrossFit Mobility

Wat is CrossFit Light?

Tijdens de CrossFit Light trainen voornamelijk (nieuwe) leden die op dezelfde manier als jij willen starten, herstellende zijn van een blessure of leden die zich er gewoon beter bij voelen om dit type WOD te doen met gelijkgestemden.

Is de Light dan heel wat anders dan een reguliere WOD? Nee, er zitten voornamelijk dezelfde ingrediënten in, maar met minder complexe bewegingen en minder zware gewichten. We gaan er wel vanuit dat elke deelnemer zijn/haar 100% geeft, dus het is geen lichte training! Je kunt verwachten dat je evengoed hard gaat zweten en flink moe bent na deze trainingen.

 

Wil jij CrossFit ook ervaren, maar toch een beetje rustiger beginnen? Dan is CrossFit Light echt iets voor jou. Wanneer je voelt dat je meer aan kan, kun je daarna de reguliere WODs gewoon volgen. De ideale manier om met CrossFit te beginnen en de basis onder de knie te krijgen.

 

Zelf ervaren? Boek dan een gratis proefles. Zo kun je vrijblijvend kijken of deze sport wat voor je is. Wij weten zeker dat je ‘hooked’ bent ;-)