CrossFit Rijswijk - Workout Safari detailsZaterdag 28 september 2019 is het zover; de eerste editie van de CrossFit Rijswijk Workout Safari. Hier willen we iedereen de Workout Safari details geven.

Dit wordt een echt top evenement en wij hebben er al veel zin in!

 

Zo ziet de dag eruit

Leden worden verwacht in de CrossFit box tussen 09:30 en 10:00 uur. Het evenement zal bestaan uit 4  workouts, met de finale ter ere van Slo’s verjaardag. Alle WOD’s hebben een Safari-thema en de coaches worden uitgedost in bijpassende outfits en we hopen dat jullie ook allemaal in jullie leukste safari outfit meedoen. We hebben uiteraard een leuke verrassing voor het best geklede en uitgeruste team van deze safari. De winnaars van het evenement winnen natuurlijk ook een geweldige prijs!

Nadat de laatste WOD om ongeveer 17:00 uur is afgelopen, gaan we samen gezellig wat eten en drinken. #BYOF (we zouden het top vinden als iedereen iets te eten of te drinken meeneemt), #Sharingiscaring.

 

Inschrijven

Vergeet niet om je aan te melden en aarzel vooral niet om samen in een team te werken met mensen die je nog niet kent. De Workout Safari is hét event om elkaar te leren kennen en de community te versterken. Plezier maken staat hierbij voorop!

De inschrijving voor dit te gekke event sluit op zaterdag 21 september. Je kan je gemakkelijk inschrijven door langs te komen in de box. We hebben hier een bord waar iedereen zich op kan intekenen. Heb je nog geen team, dan kun je een team joinen op het bord waar nog plek vrij is.

 

Dit zijn de Workout Safari details. Heb jij nog vragen? Kom langs of stuur ons even een berichtje via de site of via Facebook/Insta.