Lieve 🦁leden🦁 van onze box,
Deze week hebben we weer een persconferentie gezien waar we niet zo vrolijk van worden… Dit betekent dat we jullie dus nog langer moeten missen en dat is echt balen.
CrossFit Rijswijk - PT bij jou thuis, met Slo en TimZoals jullie van ons zijn gewend, gaan we toch wat proberen te doen om jullie te kunnen zien! Dit is het plan…
We gaan maandag t/m vrijdag, ergens tussen 09:00 en 15:00 uur, bij jullie thuis langs om een PT te geven. Zo hopen we jullie gemotiveerd te houden om te blijven bewegen en natuurlijk vinden we het ook super gezellig om jullie te zien!
Hoe gaan we dat aanpakken?
Jullie kunnen je (alleen of met z’n tweeën) opgeven voor een PT sessie aan huis door een mail te sturen naar info@crossfitrijswijk.nl.
We gaan je dan op een bepaalde dag en tijdstip indelen en je uiterlijk een dag van tevoren laten weten hoe laat we er zullen zijn.
Jullie kunnen je opgeven tot as vrijdag, 15 januari 20:00 uur.
Let op! Wees er snel bij want vol = vol. 😄
Bekijk de hele videoboodschap hier.
Hopelijk tot snel toppers!!
Team CrossFit Rijswijk

— Update–

Wegens enorm succes, zit de eerste serie PT aan huis al vol. We gaan dit komend weekend verwerken. Heb je je nu nog niet opgegeven, dan vragen we je om even te wachten. We gaan binnenkort weer verder met nieuwe trainingen aan huis!