CrossFit Rijswijk - Opening CrossFit box in Rijswijk foto 3Vanaf vandaag – 1 juni 2019 – is het officieel: CrossFit Rijswijk heeft haar deuren geopend en is vanaf nu de place to be als jij van CrossFit houdt.

Gisteravond, 31 mei 2019, werd de nieuwe CrossFit box feestelijk geopend. Vrienden, familie en geïnteresseerden waren uitgenodigd voor een hapje en drankje en een rondleiding door de box.

 

Slobodan Vuckovic, Slo voor vrienden en bekenden en de eigenaar van CrossFit Rijswijk, straalt van trots bij de officiële opening van zijn eigen CrossFit box. Samen met zijn team heeft hij maandenlang keihard gewerkt om deze box op tijd klaar te krijgen voor deze dag. Het was het bloed, zweet en tranen allemaal waard, want de nieuwe CrossFit box ziet er super uit en is voorzien van alles wat iedere CrossFit liefhebber zich maar kan wensen. Slo laat duidelijk blijken dat hij zin heeft om te beginnen met trainen en iedereen kan zien dat dit de start is van wat moois!

 

CrossFit Rijswijk - Opening CrossFit box in Rijswijk foto 1De CrossFit box van Slo is erop gericht om mannen en vrouwen van zo’n beetje iedere leeftijd van deze sport te laten genieten. Dit doet hij samen met een team van top coaches. Zo kun je bij CrossFit Rijswijk getraind en gecoacht worden door Slo, Timothy Davies en Nona Kerremans. Slo is een sporter in hart en nieren en sinds 2012 actief met CrossFit. Na zijn trainingswerk bij een andere box, werkt hij nu voor zichzelf. Timothy is een CrossFit trainer met jarenlange ervaring en werkt daarnaast bij de politie in Rotterdam Zuid. Nona heeft zich ondertussen al bewezen als CrossFit atleet en trainer en is naast haar werk druk met haar studie Voeding & Diëtetiek, iets wat ze ook goed kan gebruiken bij het coachen van de leden.

CrossFit Rijswijk - Opening CrossFit box in Rijswijk foto 2

 

 

 

De leden van CrossFit Rijswijk hebben dus 3 toptrainers ter beschikking om hun persoonlijke doelen te behalen en hard, maar veilig te trainen.

Ben jij benieuwd naar de prachtige, nieuwe box van CrossFit Rijswijk? Kom gerust langs om te kijken of het wat voor jou is.

Je kunt je ook aanmelden voor een gratis proefles en direct meedraaien in een van de lessen.

Onze contactgegevens vind je op de contactpagina.