Onder het motto ‘stilstand is achteruitgang’, zijn we bij CrossFit Rijswijk weer druk bezig geweest met nieuwe dingen voor onze Lions. We willen voor iedereen die lid is van onze community, maar ook mensen die erover denken om lid te worden, de best mogelijke trainingservaring creëren. Om deze reden komen we met een paar  – in onze ogen – super leuke nieuwtjes in deze nieuwsupdate!

 

CrossFit Rijswijk - Nieuwsupdate september 2020Teens trainingen

Vanaf woensdag 30 september gaan we starten met teens trainingen voor de kinderen vanaf 12 tot en met 15 jaar. Iedere woensdag van 16:15 – 17:00 uur en vrijdag van 17:45 – 18:30 uur. Onze Piene gaat uiteraard deze trainingen verzorgen, dus het wordt zeker super goed én leuk.

Teens kunnen hiervoor een 15-ritten kaart aanschaffen (binnenkort beschikbaar in de webshop) en dan zijn die 15 credits 4 maanden geldig. Kosten worden € 75,-.

We wijzigen ook wat voor de kids, zodat die volgens hetzelfde principe kunnen trainen vanaf oktober. Kids krijgen dus ook gewoon credits die ze kunnen gebruiken wanneer ze willen. Zo kunnen de kids die maar 1x per week kunnen/willen komen trainen ook gewoon lekker aan de slag.

 

Belinda

CrossFit topper Belinda Bekker heeft onlangs al wat lessen gegeven in onze box. Gezien de super positieve reacties moeten we hier natuurlijk wat mee doen. En dus presenteren we met trots dat vanaf oktober, de kleine “drill sergeant” Belinda het team van coaches komt versterken. Ze zal standaard op vrijdagochtend de WOD’s gaan geven. Wij kijken er alvast naar uit en hopelijk jullie ook!

 

Dat was het weer qua nieuws voor nu. Heb je vragen naar aanleiding van deze items, neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in de box.