CrossFit Rijswijk - nieuws update - 15 oktober - nieuwe kleding en covid-19 hoodieHet was een spannende week voor de meeste mensen in Nederland. Een nieuwe – belangrijke – update over de maatregelen in ons land omtrent COVID-19. Maar ook ander, goed en spannend nieuws! Hierbij een kort overzicht in onze nieuws update – 15 oktober 2020.

 

 

 

COVID-19 update

We zijn ontzettend opgelucht dat we open mogen blijven na de persconferentie van gisteren!!!
Dat gezegd hebbende, zijn er wel een aantal zaken waar we als community op moeten letten en moeten accepteren dat we die anders moeten gaan doen.
  • Laten we beginnen met de 1,5 mtr regel die van kracht blijft voor ons allemaal. Volgens het NOC*NSF gaat dit nog steeds niet op tijdens het sporten, maar dus WEL net voor en na de training.Helaas betekent het dat de mogelijkheid om te blijven hangen na een WOD en ’n kop koffie of thee te drinken er niet meer is. Voor een WOD is hier dus ook geen mogelijkheid voor! We willen jullie dan ook vragen om niet te vroeg voor een WOD aanwezig te zijn. Het is wel toegestaan om een Fit Aid te kopen net voor vertrek.
  • Verder is vanaf nu het gebruik van de kleedkamers niet toegestaan. We begrijpen dat dit vooral erg lastig en vervelend is voor de leden die net voor werk komen sporten, echter is dit een duidelijke eis in de nieuwe maatregelen.
We hopen op jullie begrip en medewerking. Bij voorbaat dank.

 

CrossFit Rijswijk - nieuws update - 15 oktober - nieuwe kleding en covid-19Nieuwe CrossFit Rijswijk Kleding

Gelukkig is er nog meer goed nieuws! Onze nieuwe kleding is vanaf morgenmiddag voor te bestellen.

Van alle 4 de kledingstukken zullen er samples beschikbaar zijn in de box die je kunt passen en van de heren t-shirts en dames tanktops zijn er al een paar te koop.
Op de bar zullen lijsten liggen van elk kledingstuk afzonderlijk waarop je jouw naam, maat en hoeveelheid kan invullen. Je kan op deze manier een voorbestelling doen tot en met zondag de 25ste. In de box kan je pinnen of gepast contant betalen.
De t-shirts en tanktops zijn €29 en de sweaters (hoodie en crewneck) zijn €55. Meer foto’s van de kleding kun je vinden op onze Facebook pagina.
Heb je nog vragen over deze nieuwtjes? Kom langs in de box, vraag het op onze social media, of neem contact op via onze website.