Nieuws update – 15 december COVID-19 lockdownHelaas was er gisteren, redelijk onverwacht, een nieuw persmoment over de situatie van COVID-19 in Nederland. Zoals iedereen weet betekenen de nieuwe lockdown maatregelen ook dat wij onze mooie CrossFit box moeten sluiten tot en met 19 januari 2021.

Dat we balen is een understatement, maar we zijn en blijven natuurlijk wel positief voor de toekomst. Want dat we niet voor reguliere trainingen open zijn, wil niet zeggen dat we niet lekker bezig blijven.

De kids trainingen mogen gelukkig wel door blijven gaan, dus de kids kunnen as woensdag en vrijdag lekker sporten. Ze zullen dat wel buiten moeten doen…

Daarnaast gaan we voor al onze leden weer druk aan de slag met allerlei digitale trainingen. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken dat jij rond de Kerst wat kilootjes aankomt.

Jongens, we gaan dit ook weer samen overbruggen en volgend jaar in de box weer vlammen. Houd onze socials in de gaten en samen blijven we positief en zien we elkaar snel weer!

 

Wil je meer lezen over de nieuwe lockdown maatregelen? Kijk dan hier.

Heb jij vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op op onze social media, of vul het contactformulier in.