Net als jullie, hebben wij bij CrossFit Rijswijk ook allemaal goede voornemens voor 2020. Een daarvan gaan we direct in januari in de praktijk – of liever gezegd de box – brengen: we starten met nieuwe lessen bij CrossFit Rijswijk! We hopen dat deze lessen jullie ook kunnen helpen met jullie eigen goede voornemens ;-)

CrossFit Rijswijk - Nieuwe lessen bij CrossFit RijswijkFundamentals Classes

Vanaf zaterdag 11 januari 2020 starten we met de Fundamentals Classes. Super leuke trainingen, waarbij je de 9 fundamentele bewegingen van CrossFit leert en afsluit met een korte WOD. De Fundamentals Classes bestaan uit iedere 2 weken, 2 trainingen op zaterdagochtend met Nona en op donderdagavond met Sven.

Light WOD

Maar dit is nog niet alles! We komen ook met 2 nieuwe trainingen per week voor al onze nieuwe leden. Deze trainingen zijn erop gericht om leden die niet zoveel ervaring hebben met CrossFit, wat meer bekend te maken met alles door een CrossFit Light WOD. Deze Light WOD’s worden gegeven op woensdagavond en zondagmiddag en starten op zondagmiddag 5 januari om 13:00 uur.

Wieteke & Mobility lessen

Omdat wij van veel goede voornemens houden, hebben we ten slotte nog meer goed nieuws. Op zondag 5 januari start onze nieuwe coach Wieteke met nog meer gloednieuwe trainingen: mobility. Deze mobility lessen worden gegeven op woensdagavond om 20:15 en op de zondag.

Meer informatie over onze nieuwe coach Wieteke volgt binnenkort.

 

Zoals jullie zien hebben we een hoop leuke, nieuwe lessen bij CrossFit Rijswijk in de planning staan. Wij zijn er erg enthousiast over. Laat ons weten wat jij ervan vindt!

Heb je vragen over onze nieuwe lessen? Neem dan contact met ons op. Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een prachtige kerst.