CrossFit Rijswijk - Interview van Virtuagym met SloOnlangs werd Slo benaderd door Virtuagym voor een interview. CrossFit Rijswijk gebruikt sinds de start Virtuagym voor allerlei administratieve taken binnen de CrossFit box. Virtuagym wilde een leuke blog schrijven over het (succes)verhaal van CrossFit Rijswijk, CrossFit in het algemeen en de keuze voor Virtuagym. Uiteraard willen we jullie dit verhaal niet onthouden, dus hierbij delen we graag het interview van Virtuagym met Slo.

 

In het interview gaat Slo in op het verhaal van CrossFit Rijswijk en zijn eigen kennismaking met CrossFit. Zo kom je ook te weten waarom Slo zo’n fan is van CrossFit. “Het leuke aan CrossFit vind ik dat naast het feit dat het een effectieve sport is, het ook een sociale sport is.”

Niet alleen is CrossFit super leuk, maar ook geeft hij aan waarom deze sport zo bij hem past: “Ik wil ervoor zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt. Nu kan ik dat eindelijk full-time in mijn eigen box CrossFit Rijswijk doen.”

Daarnaast vertelt Slo over zijn keuze voor Virtuagym en het gebruik hiervan. Tot slot krijg je ook een kleine sneak peak in de mogelijke toekomst van CrossFit Rijswijk ;-)

 

Lees het gehele interview van Virtuagym met Slo op de website van Virtuagym.

 

Wil jij zelf ervaren hoe leuk en goed CrossFit kan zijn? Kom dan langs in onze box, of meld je aan voor een gratis proefles.