De CrossFit Rijswijk Workout Safari 2019 zit erop. Wij moeten duidelijk even bijkomen van dit evenement, want wat was het geweldig!!

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de eerste editie van de Workout Safari en daarmee heeft meegeholpen aan het grote succes.

Maar liefst 60 CrossFitters kwamen in safari outfit naar onze box om deel te nemen aan de 4 WOD’s. Niet alleen namen ze een super humeur mee, maar ook nog eens allemaal lekkere hapjes en drankjes.

 

De winnaars

Dat het niet alleen maar gezelligheid was, blijk uit het feit dat tijdens de CrossFit Safari een hoop PR’s op de squat clean gesneuveld zijn. Alle deelnemers zijn winnaars vanwege de inzet en instelling om te knallen!

Er kan echter maar één team de daadwerkelijke prijs winnen en dat was het team van Glenn, Louke en Eveline. Zij hebben het evenement gewonnen en we feliciteren ze met hun topprestatie.

 

De outfits waren ook geweldig en hiervoor hebben we mooie prijzen uitgereikt. De prijs voor het best geklede team ging naar het team van Slo’s Sloths, bestaande uit Douglas, Sybren, Kelly en Selma. Individuele prijzen voor de mooiste outfit gingen naar Ilona, Luisa, Rishi, Alex en Erik. Jullie ook allemaal gefeliciteerd!

 

In alle opzichten was het dus een topdag, vol gezelligheid, sport en lekkere dingen.

 

Foto’s

We kunnen natuurlijk eindeloos praten over de CrossFit Rijswijk Workout Safari 2019, maar we denken dat onderstaande foto’s meer zeggen dan 1000 woorden. Geniet na met de beelden en zet dit event alvast in je agenda voor volgend jaar ;-)

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”CrossFit Rijswijk Workout Safari 2019 gallery”]