CrossFit is niet alleen voor (jong)volwassenen en ouderen. Het is ook super leuk én goed voor kinderen. Om deze reden starten wij met het CrossFit Rijswijk Kids abonnement!

 

CrossFit Rijswijk - CrossFit Rijswijk Kids abonnementVanaf september 2019 kunnen kids van 4 t/m 12 jaar bij ons terecht met een speciaal CrossFit Rijswijk Kids abonnement.

Met dit abonnement kunnen kinderen lekker aan de slag met CrossFit. Niet alleen super voor de lichamelijke ontwikkeling, maar ook worden ze er mentaal sterker en fitter van. Uiteraard allemaal onder goede begeleiding van een coach.

 

Wat bevat het abonnement?

Het abonnement bestaat uit 2 trainingen per week. Een training op woensdag door Slo en een training op vrijdagochtend door Piene. Beide coaches hebben – naast hun CrossFit ervaring – jarenlange ervaring in het basisonderwijs en weten dus precies hoe ze met kinderen om moeten gaan.
De groep kinderen wordt verdeeld in twee leeftijdscategorieën:

  • 4 t/m 7 jaar
  • 8 t/m 12 jaar

De maximale grootte per groep is 8 kinderen, zodat iedereen volop aandacht krijgt en er optimaal toezicht is. Zo hoef jij als ouder, niet bang te zijn voor ongelukken.

De lessen gaan 35 minuten duren en de kosten zijn 29 euro per maand.

 

Lestijden

Woensdagmiddag:

14.45 – 15.20 uur voor 4 t/m 7 jarigen

15.30 – 16.05 uur 8 t/m 12 jarigen

Vrijdagochtend:

08.00 – 08.35 uur 4 t/m 7 jarigen

08.45 – 9.20 uur 8 t/m 12 jarigen

 

Wil jij dat jouw kind gezonder en sterker wordt? Geef hem of haar dan op voor CrossFit training bij CrossFit Rijswijk? Meld je kind gemakkelijk en snel aan via onze webshop, of kom langs in onze box. Zo heb je direct een goed beeld van ons en alles wat wij doen.

Wil jij tijdens de training van jouw kind kijken? We schenken heerlijke koffie en hebben een mooie relax hoek, waar jij comfortabel de tijd kan doorbrengen.