We zijn zeer enthousiast te kunnen melden dat CrossFit Rijswijk vanaf nu HYROX-official partnergym is en we nu onderdeel zijn van de HYROX-community!

Fitness is de snelst groeiende sport van de afgelopen twintig jaar en vandaag de dag is het de sport met de meeste leden wereldwijd. Met honderdduizenden verschillende sportscholen, boxen, bootcampclubs en PT Studio’s, biedt HYROX leden een nieuw doel om voor te trainen en een nieuwe sport om in te strijden.

Het HYROX Gym Affiliate Programma is een partnership dat is opgebouwd rond de groeiende behoefte van CrossFit atleten om doelgericht te trainen, deel uit te maken van een sterke community en plezier te hebben. Dit sluit mooi aan bij de doelen van CrossFit Rijswijk zelf; plezier maken, hard trainen en samen met de community positieve energie verspreiden.

 

Voordelen als HYROX Gym Partner

Voor CrossFit Rijswijk is de samenwerking met HYROX de volgende stap in het verbeteren van onze gym en onze trainingen. Zo zullen onze coaches nieuwe trainingen gaan volgen om onze eigen leden ook weer van nieuwe, inspirerende trainingsconcepten kunnen voorzien. We gaan nieuwe trainingsdoelen creëren met allemaal goede, meetbare doelstellingen. Het wordt dus allemaal nog leuker en beter in onze box!

Uiteraard heeft deze partnership voor onze leden ook allemaal mooie voordelen. Zo kunnen onze Lions nu deelnemen aan HYROX wedstrijden met een mooie korting. Ook gaan we speciale HYROX trainingen geven in onze box, maar hierover hoor je later meer. Je hebt ineens dus allemaal vette evenementen om extra hard voor te trainen en naar toe te leven.

 

Wil jij meer weten over HYROX? Kijk dan op hun website.

Onze coaches kunnen je alles vertellen over de wedstrijden, evenementen en trainingen die er de komende tijd aankomen vanuit het partnership. Kom dus langs in de box, of neem online contact met ons op.