CrossFit Rijswijk gaat samenwerken met Fysiotherapie RijswijkBuiten. Jouw fitheid en gezondheid zijn onze hoogste prioriteiten en met deze samenwerking kunnen we jou hier nog beter bij helpen!

 

CrossFit Rijswijk - Fysiotherapie RijswijkBuiten logoFysiotherapie RijswijkBuiten

Fysiotherapie RijswijkBuiten bestaat uit Marjolein & Tom. Beiden zijn zij als fysio- en manueel therapeuten in maart 2019 gestart met hun praktijk Fysiotherapie RijswijkBuiten, als onderdeel van het gezondheidscentrum RijswijkBuiten.

Door de samenwerking met de verschillende disciplines in en buiten het gezondheidscentrum, ieder vanuit zijn eigen kracht, kunnen wij de beste resultaten behalen. Naast deze goede samenwerking, staan wij uiteraard graag klaar voor klachten die specifiek bij de fysiotherapeut thuishoren.

 

CrossFit Rijswijk - CrossFit Rijswijk gaat samenwerken met Fysiotherapie RijswijkBuitenWat betekent deze samenwerking voor de CrossFit Rijswijk community?

Als jij lekker bij CrossFit Rijswijk traint, maar toch ergens een beetje last van hebt, dan kun je vanaf 16 september bij Marjolein en Tom terecht in onze box. Zij zullen in eerste instantie elke twee weken een avond in onze box aanwezig zijn. We starten op 16 september met Tom, gevolgd door Marjolein op 1 oktober. Tussen 18:45 en 20:30 heb jij 15 minuten de tijd voor een lichaamscheck of vragen over klachten en pijntjes.

 

Wij zijn super blij met deze samenwerking en zijn uiteraard heel benieuwd hoe jullie dit ervaren. Laat het ons weten! CrossFit Rijswijk + Fysiotherapie RijswijkBuiten = fitter en gezonder worden!

 

Wil jij ook lekker komen trainen bij CrossFit Rijswijk en profiteren van deze mooie samenwerking? Kom dan langs in onze CrossFit box of neem contact met ons op via onze contactpagina.

CrossFit Rijswijk gaat samenwerken met Fysiotherapie RijswijkBuiten.