CrossFit Rijswijk gaat de samenwerking aan met Orangefit.

Bij CrossFit Rijswijk weten we als geen ander, dat fitter en sterker worden meer is dan alleen maar trainen. Om deze reden gaan wij de samenwerking aan met Orangefit.

 

CrossFit Rijswijk - CrossFit Rijswijk gaat de samenwerking aan met OrangefitHet assortiment van Orangefit

Orangefit maakt 100% plantaardige supplementen die bijdragen aan een fittere wereld. Ze leveren een breed assortiment van heerlijke producten die jou helpen om fitter te worden én te groeien. Zo vind je in het assortiment bijvoorbeeld diverse eiwitshakes en daily essentials. Dit zijn precies de producten die wij bij CrossFit Rijswijk gaan verkopen. Zo worden wij de one-stop-shop voor jouw fitheid en gezondheid.

Daarnaast heeft Orangefit ook diverse maaltijdshakes en leuke accessoires te koop, zoals mooie t-shirts. Deze zullen wij echter voorlopig niet gaan verkopen.

 

Groeien doe je s’nachts

Het is een veelgehoord gezegde: groeien doe je s’nachts. Dit is echt waar, of in ieder geval groei je tijdens rust. Tijdens het trainen maak je kleine scheurtjes in je spieren, welke tijdens rust weer sterker aangroeien. Hierdoor krijg je spierpijn na een goede trainingssessie. Om te herstellen en sterker te worden na een training kan je lichaam wel een beetje hulp gebruiken. Hier komen de eiwit supplementen en daily essentials van Orangefit om de hoek. Hiermee herstelt jouw lichaam sneller op een goede en gezonde manier en wordt jij dus sneller sterker.

 

Wij zijn super blij met de samenwerking met Orangefit en CrossFit Rijswijk is van mening dat dit een super combinatie is. Goed en hard trainen in onze box en daarna optimaal herstellen en groeien met de producten van Orangefit.

 

Wil jij zelf CrossFit ervaren? Kom dan langs in onze box, of neem contact met ons op. Je kan je ook opgeven voor een gratis proefles.