CrossFit Rijswijk is nu een maand geopend. Tijd voor een terugblik op deze eerste maand. We kunnen wel concluderen dat het een succesvolle eerste maand was en daarmee zijn wij natuurlijk super tevreden!

 

CrossFit Rijswijk - een terugblik op de eerste maand - crossfit box in regio den haagTerugblik

De officiële opening van CrossFit Rijswijk was op 31 mei 2019. De opening zelf was een top avond, met veel gasten en geïnteresseerden. Natuurlijk mochten hapjes en drankjes en ballonnen niet ontbreken.

 

Groeiende community

Na de opening kregen we direct veel aanmeldingen van leden. Wij zijn super tevreden en vinden het geweldig dat er zoveel enthousiaste en leuke mensen in onze CrossFit box komen trainen. We zien dat er een sterke community ontstaat met alle leden, waarbij er een geweldige sfeer is en iedereen elkaar helpt én het beste in elkaar naar boven haalt. Dit zien we ook direct terug in de vooruitgang tijdens de trainingen en het verschil in fitheid van de leden. We zien dat alle leden al stappen maken en fitter worden.

 

Open dagen

In juni hebben we ook twee open dagen georganiseerd voor iedereen die nog niet bekend was met CrossFit, of onze box. Gedurende twee zaterdagen kon iedereen binnenlopen en gratis een training meedraaien. Deze dagen waren erg succesvol, met veel interesse van deelnemers aan de diverse trainingen. We kregen ook veel positieve feedback en zagen onze CrossFit community groeien.

 

Olympic Weightlifting

Naast de drukbezochte open dagen, zien we ook dat de Olympic Weightlifting trainingen heel drukbezocht zijn. Deze discipline binnen CrossFit is niet alleen super om te doen, maar ook om te zien. Een goed uitgevoerde snatch en clean & jerk zijn prachtig om te bewonderen. En dat wij niet de enigen zijn die dit vinden, blijkt uit de volle trainingen die hierin tweemaal per week plaatsvinden.

 

T-shirts

Wat wij erg leuk vinden om te zien is dat er ook steeds meer leden met een CrossFit Rijswijk T-shirt rondlopen tijdens de trainingen. Wij waarderen het enorm dat onze leden trots met onze shirts trainen.

 

 

CrossFit Rijswijk – een terugblik op de eerste maand kan ons niets anders geven dan positieve energie en een gevoel dat we iets moois hebben opgezet met veel potentie. Wij hebben er zin in om CrossFit Rijswijk nog succesvoller en beter te maken, samen met jullie!

 

Wil jij meedoen met een proeftraining en onze box zelf ervaren? Dat kan! Je kunt je opgeven voor een gratis proefles via de website, of loop gewoon even binnen.