Het nieuwe jaar is begonnen. Wij hopen dat 2020 voor iedereen nog leuker, sportiever, gezonder en succesvoller wordt dan afgelopen jaar. Aan ons zal het niet liggen, want wij hebben direct een aantal leuke CrossFit nieuwtjes waarmee we je kunnen helpen!

 

CrossFit Rijswijk - CrossFit nieuwtjes bij CrossFit RijswijkFundamentals

Aanstaande zaterdagochtend, 11 januari 2020, starten we met onze nieuwe lessen Fundamentals. Om de twee weken worden er twee lessen gegeven over 9 basis bewegingen van CrossFit. Je leert deze bewegingen goed uit te voeren, je leert de juiste terminologie én je doet een WOD op basis van deze geleerde bewegingen. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend om 08:30 door Nona en op donderdagavond 19:00 door Sven. De lessen duren een uur en zijn super leuk en goed voor mensen die geen CrossFit ervaring hebben. Je leert met onze Fundamentals precies wat je nodig hebt om een goede basis te leren van waaruit je kunt doorgroeien.

 

Voedingsworkshop

Aanstaande zaterdagmiddag is er van 14:00 – 15:30 uur een voedingsworkshop, gegeven door Nona. Deze workshop leert je alles wat jij moet weten over sportvoeding in combinatie met training en dan met name natuurlijk voor CrossFit.

Nona zal onder andere het volgende behandelen: wat moet je eten voor spierherstel, wat heeft je lichaam nodig voor de opbouw van spieren, afbraak van vet en nog veel meer. Naast alle macro en micro nutriënten worden ook alle energiesystemen behandeld. Nona gaat in op welk soort verbranding daar weer het meest aan gekoppeld is, de timing van koolhydraten, vetten, eiwitten en ook supplement gebruik.

Een super complete workshop; niet missen dus! Opgeven voor deze super leuke en vooral interessante workshop kan heel gemakkelijk in de Box.

 

Zoals je ziet starten we het nieuwe jaar goed met deze CrossFit nieuwtjes.

Daarnaast willen we ook even delen dat de nieuwe Mobility lessen van Wieteke een groot succes zijn! Wil jij een mobility les bijwonen? Geef je dan op in ons lesrooster.