CrossFit is niet alleen leuk voor tieners, volwassenen en ouderen, maar ook voor de jongsten onder ons. Om deze reden zijn wij een tijdje geleden bij CrossFit Rijswijk gestart met CrossFit kids.

Op dit moment hebben we elke week, op woensdag en zaterdag, een paar lessen CrossFit voor kids. Met onze coaches Piene en Slo, kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar lekker aan de slag met CrossFit.

 

Niet alleen is CrossFit Kids een groot succes, maar het is ook gewoon super leuk!

Niets leuker dan de kleintjes lekker bezig te zien tijdens een training. Ze vinden het zelf prachtig én het is ook heel goed voor ze; ze worden er zowel lichamelijk als geestelijk fitter en gezonder van. Het is een perfecte afwisseling voor normale dagelijkse bezigheden en de vele beeldschermen die ze elke dag zien. Verder is het natuurlijk ook een heel sociale manier van sporten en zien we dat de kids allemaal vriendjes en vriendinnetjes maken en super goed omgaan met de coaches.

 

Bekijk hier een foto van een les met Piene en oordeel zelf ;-)

CrossFit Rijswijk - CrossFit Kids - Lekker CrossFit trainen voor kinderen - foto 1

 

Wil jij jouw kinderen ook een leuke sport bieden? Zoek je iets waar ze goede begeleiding krijgen en dus veilig bezig zijn? Wil jij dat jouw kinderen op een super leuke manier met vriendjes en vriendinnetjes aan de slag gaan met hun gezondheid? Dan is CrossFit Kids iets voor jouw kind!

Uiteraard zijn jullie van harte welkom in onze CrossFit box om een kids training bij te wonen. We hebben een gezellige en comfortabele koffiecorner met heerlijke verse koffie. Zo weet jij precies hoe een training gaat en dat jouw kind bij ons veilig is.

Ervaar het zelf en kom langs. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt.