Sommige ouders hadden onlangs de primeur om even te mogen proeven aan een uitdagende WOD samen met hun kroost, toen wij ze hadden uitgenodigd om aan te sluiten bij de CrossFit Kids.
CrossFit Rijswijk - CrossFit Kids - Ouder & Kind WOD foto 1
De kids hebben samen met hun ouder de box onveilig gemaakt; al schaterlachend op de Sled, in hoog tempo werden de High-5 Sit ups eruit geknald en hebben ouders zich met goede moed staande weten te houden al rennend met hun kroost op de rug. Ze hebben vooral laten zien dat ze samen sterker kunnen zijn en dat het vooral ook heel gezellig is!
Omdat de succesverhalen nog geen 24 uur later door de box gonsden hebben we daarna besloten om maandag 6 juni “the main stage” beschikbaar te stellen aan de ouders met hun kids. Juf Piene en juf Sylke hebben er een sportief feestje van gemaakt.
Voor wie het feestje gemist heeft; een groot aantal ouders en hun heerlijke, enthousiaste kiddo’s hebben de box gedomineerd met de Ouder & Kind WOD. Er is hard gewerkt, maar ook heel veel gelachen! Duidelijk een geslaagd idee dus om verder uit te breiden.😎 Stay tuned als jij geen plekje had weten te bemachtigen, maar wel dit event een keer wilt meemaken! Door het overweldigende enthousiasme kunnen we natuurlijk niet anders dan dit vaker terug te laten komen…😉

Bekijk hier enkele foto’s van de Ouder & Kind WOD

[Best_Wordpress_Gallery id=”25″ gal_title=”Ouder & Kind WOD”]

Dus een oproep aan alle stoere papa’s & mama’s, broertjes & zusjes, groot of klein (van 4-13 jaar). Dit is hét moment om jouw kids te laten zien waar jullie de hele week uithangen of beter nog om te zien waar jouw kiddo die spierballen vandaan tovert na al die CrossFit lessen.
Sluit aan voor de TE GEKSTE WOD van de maand en meld je aan in de box. Je kunt ook even een berichtje sturen.
High-5, tot in de box!