CrossFit Rijswijk - 2021 een jaar vol kansenHet nieuwe jaar is bijna een week onderweg, maar toch is het goed om nog even stil te staan bij alles wat er vorig jaar gebeurd is. Voor veel mensen was het afgelopen jaar een bijzonder jaar en vreemd jaar, welke we nu gelukkig achter ons kunnen laten. Bij CrossFit Rijswijk kijken we dan ook vol enthousiasme vooruit! 2021 wordt een jaar vol kansen, ondanks dat het begint met een lockdown.

Over een paar weken starten we bij CrossFit Rijswijk (hopelijk) weer met de trainingen en gaan we volle bak samen met jullie knallen. We hebben allemaal nieuwe ideeën en challenges, om het voor alle leden zo goed en uitdagend mogelijk te maken. Het wordt gewoon een topjaar als het aan ons ligt.

De eerste van de challenges staat al onze privé Facebook pagina. Wil jij meedoen? Neem dan even contact met ons op via Facebook.

 

Probeer dus vooral vooruit te denken en te kijken naar de positieve dingen; deze zijn er namelijk genoeg. Samen met jullie maken we er voor iedereen een prachtig jaar van. Wij hebben er zin in!