Zoek jij Fitness in Rijswijk? CrossFit Rijswijk zorgt ervoor dat jij fitter en sterker wordt!

 

Zoek jij Fitness in Rijswijk of in de omgeving van Den Haag? Zoek jij de leukste en mooiste locatie om aan jouw lichaam, geest en energie te werken? Wil jij deel uitmaken van een community van sporters die elkaar helpen, samen knallen en veel gezelligheid hebben?

 

Dan is CrossFit Rijswijk voor jou!

 

Bij CrossFit Rijswijk combineren wij professionele, ervaren coaches en een goed ingerichte, moderne box. Bij ons ben jij snel weer super vet en sterker dan ooit!

 

CrossFit Rijswijk – de fitness locatie in Rijswijk

CrossFit Rijswijk is er voor iedereen die van CrossFit houdt en graag in een professionele, maar vooral gezellige omgeving wil trainen. Wij hebben gezelligheid samen met de hele community hoog in het vaandel. Dit is belangrijk omdat jij je dan deel voelt van een super groep met leden die elkaar naar een hoger doel tillen.

Onze box is er voor jong en oud, man en vrouw. Wil jij zowel metaal als fysiek fitter worden en lekker trainen? Kom dan bij ons langs!

 

Woon jij in Den Haag en omstreken en wil jij sterker worden dan jouw sterkste excuses? Kom dan CrossFit trainen bij CrossFit Rijswijk.

Je hebt geen reden meer om jouw persoonlijke doelen niet te halen en niet te knallen in onze box. Dus kom van de bank en voel jezelf beter in enkele weken.

Onze box is helemaal ingericht door LifeMaxx en voorzien van alles wat jij als sporter nodig kunt hebben. Je vindt bij ons alles wat met CrossFit te maken heeft, en meer! Zo hebben wij ook een gezellige koffiehoek, waar je even kunt relaxen en een drankje kunt doen na een zware training. Ook kun je bij ons heerlijke én goede Orangefit supplementen te komen om het maximale uit jouw training te halen. Ten slotte kun je bij CrossFit Rijswijk ook mooie en lekker zittende sportkleding kopen. Wij zijn dus eigenlijk jouw one-stop CrossFit shop ;-)

 

Workout of the Day

CrossFit in Den Haag en omstreken doe je in onze box met vrije trainingen en de bekende CrossFit Workout of the Day of WOD. Deze WOD is elke dag anders, waardoor trainen nooit hetzelfde is en altijd variatie betekent.

Elke WOD wordt met een groep leden uitgevoerd. Je doet dus allemaal hetzelfde, maar wel in jouw eigen tempo en naar jouw eigen mogelijkheden. Zo ben je lekker samen bezig en help je elkaar om het beste uit jezelf te halen.

 

Training

CrossFit is een intense manier van trainen. Je gaat begeleid aan de slag met elementen uit atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze elementen samen zorgen voor een full body workout waarbij je niet alleen fitter wordt, maar ook sterker en gespierder. Anders dan bij regulier fitness is de variatie in trainingen ook groter, waardoor jij beter gemotiveerd blijft en dus beter resultaat boekt!

CrossFit bestaat uit veel oefeningen met je lichaamsgewicht. Veel van de oefeningen hebben te maken met optrekken, opdrukken en springen. Daarnaast werk je met hulpmiddelen zoals kettlebells, dumbbells en barbells.

Ideaal voor iedereen die aan zijn of haar lichaam wil werken, maar geen bodybuilder uiterlijk wil.

 

Begeleiding

Bij CrossFit Rijswijk wordt je altijd goed begeleid en gecoacht door ervaren en professionele trainers. Zij zorgen ervoor dat jij alle oefeningen goed uitvoert voor maximaal resultaat en minimale kans op blessures. Niet alleen doen ze oefeningen voor, maar ook vertellen ze je precies wat elke oefeningen voor jouw spieren betekent en hoe je dus bepaalde spiergroepen traint. CrossFit in Den Haag en omstreken goed doen is dus absoluut gegarandeerd bij ons.

Ervaar het zelf!