Zoek jij Fitness in Den Haag? CrossFit Rijswijk is Fitness Den Haag!

Zoek jij Fitness in Den Haag en de omgeving van Den Haag? Zoek jij in deze regio een goede manier om aan jouw lichaam, geest en energie te werken?

Dan is CrossFit Rijswijk voor jou!

Bij CrossFit Rijswijk combineren wij professionele, ervaren coaches en een goed ingerichte box. Hiermee ben jij super snel fitter, sterker en zit je lekkerder in je vel!

 

CrossFit Rijswijk – fitness locatie voor Den Haag

Gelegen tegen Den Haag aan, is CrossFit Rijswijk jouw box voor CrossFit in Den Haag.

CrossFit Rijswijk is er voor iedereen die van CrossFit houdt en graag in een professionele omgeving wil trainen. Niet alleen tref je bij ons ervaren top coaches, maar bieden wij een box die van alle gemakken is voorzien. Compleet ingericht door topmerk LifeMaxx, is bij ons kwaliteit gegarandeerd.

Onze box is er voor jong en oud, man en vrouw. Wil jij fitter worden en lekker trainen? Kom dan bij ons langs!

 

Woon jij in Den Haag en omstreken en wil jij sterker worden dan jouw sterkste excuses? Kom dan trainen bij CrossFit Rijswijk.

Je hebt geen reden meer om jouw persoonlijke doelen niet te halen en niet te knallen in onze box.

Wij zijn van alle gemakken voorzien. Zo vind je in onze box:

  • rigs
  • racks
  • muurballen
  • dumbbells
  • ketlebells
  • ringen
  • barbells
  • plates
  • warming up apparaten
  • accessoires

Kortom alles om lekker te trainen en jouw persoonlijke plafond keer op keer te verbreken.

 

Workout of the Day

CrossFit in Den Haag en omstreken doe je in onze box met vrije trainingen en de bekende CrossFit Workout of the Day of WOD. Deze WOD is elke dag anders, waardoor trainen nooit hetzelfde is en altijd variatie betekent.

Elke WOD wordt met een groep leden uitgevoerd. Je doet dus allemaal hetzelfde, maar wel in jouw eigen tempo en naar jouw eigen mogelijkheden. Zo ben je lekker samen bezig en help je elkaar om het beste uit jezelf te halen.

 

Training

CrossFit is een intense manier van trainen. Je gaat begeleid aan de slag met elementen uit atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze elementen samen zorgen voor een full body workout waarbij je niet alleen fitter wordt, maar ook sterker en gespierder. Anders dan bij regulier fitness is de variatie in trainingen ook groter, waardoor jij beter gemotiveerd blijft en dus beter resultaat boekt!

CrossFit bestaat uit veel oefeningen met je lichaamsgewicht. Veel van de oefeningen hebben te maken met optrekken, opdrukken en springen. Daarnaast werk je met hulpmiddelen zoals kettlebells, dumbbells en barbells.

Ideaal voor iedereen die aan zijn of haar lichaam wil werken, maar geen bodybuilder uiterlijk wil.

 

Begeleiding

Bij CrossFit Rijswijk wordt je altijd goed begeleid en gecoacht door ervaren en professionele trainers. Zij zorgen ervoor dat jij alle oefeningen goed uitvoert voor maximaal resultaat en minimale kans op blessures. Niet alleen doen ze oefeningen voor, maar ook vertellen ze je precies wat elke oefeningen voor jouw spieren betekent en hoe je dus bepaalde spiergroepen traint. CrossFit in Den Haag en omstreken goed doen is dus absoluut gegarandeerd bij ons.

Ervaar het zelf en kom langs voor de gratis proefles.