CrossFit Den Haag Rijswijk – Kom trainen bij CrossFit Rijswijk, jouw CrossFit box voor Den Haag

Zoek jij een CrossFit box in Den Haag? Zoek jij in deze regio de beste CrossFit trainers en de leukste CrossFit community? Wil jij gezelligheid combineren met professionele, ervaren coaches en een goed ingerichte box?

Dan is CrossFit Rijswijk de CrossFit box voor jou!

 

CrossFit Rijswijk is de beste box in Rijswijk

Gelegen tegen Den Haag aan, is CrossFit Rijswijk jouw box voor CrossFit in en om Den Haag.

CrossFit Rijswijk is er voor iedereen die van CrossFit houdt en graag in een professionele omgeving wil trainen. Niet alleen tref je bij ons ervaren top coaches, maar bieden wij een box die van alle gemakken is voorzien. Compleet ingericht door topmerk LifeMaxx, is bij ons kwaliteit gegarandeerd. Makkelijk te bereiken en met veel parkeermogelijkheden en fietsenstallingen.

 

Woon jij in Rijswijk, Voorburg, Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam en omstreken en wil jij sterker worden dan jouw sterkste excuses? Kom dan trainen bij CrossFit Rijswijk.

Je hebt geen reden meer om jouw persoonlijke doelen niet te halen en niet te knallen in onze box.

Wij zijn van alle gemakken voorzien. Zo vind je in onze box:

 • rigs
 • touwen
 • racks
 • muurballen
 • dumbbells
 • ketlebells
 • ringen
 • barbells
 • plates
 • warming up apparaten
 • accessoires

Kortom alles om lekker te trainen en jouw persoonlijke plafond keer op keer te verbreken.

 

Daarnaast hebben we een mooie relaxhoek waar jij heerlijke koffie kan drinken, of kan bijkomen met een gezond drankje. Ook kun je bij ons terecht voor de natuurlijke supplementen van Orangefit.

 

WOD

CrossFit Den Haag Rijswijk. De beste CrossFit trainingen doe je in onze box. Je kan hier terecht voor vrije trainingen, trainen onder begeleiding en de bekende CrossFit Workout of the Day of WOD. Deze WOD is elke dag anders, waardoor trainen nooit hetzelfde is en altijd variatie betekent.

Elke WOD wordt met een groep leden uitgevoerd. Je doet dus allemaal hetzelfde, maar wel in jouw eigen tempo en naar jouw eigen mogelijkheden. Zo ben je lekker samen bezig en help je elkaar om het beste uit jezelf te halen.

 

Training

CrossFit is een intens en intensief. Je verlegd jouw persoonlijke grenzen en wordt hierdoor fitter en sterker. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Bij CrossFit Rijswijk ga je begeleid aan de slag met elementen uit atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze elementen samen zorgen voor een full body workout waarbij je niet alleen fitter wordt, maar ook sterker en gespierder.

CrossFit bestaat uit veel oefeningen met je lichaamsgewicht. Veel van de oefeningen hebben te maken met optrekken, opdrukken en springen. Daarnaast werk je met hulpmiddelen zoals kettlebells, dumbbells en barbells.

Ideaal voor iedereen die aan zijn of haar lichaam wil werken, maar geen bodybuilder uiterlijk wil.

 

Begeleiding

Bij CrossFit Rijswijk word je altijd goed begeleid en gecoacht door ervaren en professionele trainers. Zij doen dit werk al vele jaren en zorgen ervoor dat jij alle oefeningen goed uitvoert voor maximaal resultaat en minimale kans op blessures. Niet alleen doen ze oefeningen voor, maar ook vertellen ze je precies wat elke oefeningen voor jouw spieren betekent en hoe je dus bepaalde spiergroepen traint. Wil jij goede CrossFit in Rijswijk, Den Haag en omstreken? Dan is CrossFit Rijswijk voor jou!

Ervaar het zelf en kom langs. De koffie staat voor je klaar en onze coaches helpen je graag met al je vragen. Of kom langs voor de gratis proefles en ervaar het direct zelf.