CrossFit Rijswijk is de nieuwe CrossFit locatie in de omgeving van Den Haag

Wil jij CrossFit ervaren met andere enthousiaste sporters? Wil jij trainen in een professionele box, vol met het nieuwste en beste trainingsmateriaal? Wil jij door ervaren top trainers gecoacht en getraind worden?

Dan is CrossFit Rijswijk de box voor jou!

 

CrossFit Rijswijk is de leukste box in Rijswijk

Vanaf 1 juni 2019 zijn wij officieel geopend voor iedereen die van CrossFit houdt en graag in een professionele omgeving wil trainen. Niet alleen tref je bij ons de beste coaches, maar ook hebben wij een compleet ingerichte box door LifeMaxx. Kwaliteit én fun gegarandeerd.

 

Bij CrossFit Rijswijk word jij sterker dan jouw sterkste excuses.

Je hebt geen reden meer om jouw persoonlijke doelen niet te halen en niet te knallen in onze box.

Wij zijn van alle gemakken voorzien. Zo vind je in onze box:

  • rigs
  • racks
  • muurballen
  • dumbbells
  • ketlebells
  • ringen
  • barbells
  • plates
  • warming up apparaten
  • accessoires

Kortom alles om lekker te trainen en jouw persoonlijke plafond keer op keer te verbreken.

 

Workout of the Day

In onze box hebben we naast vrije trainingen, ook dagelijks de bekende CrossFit Workout of the Day of WOD. Deze WOD is elke dag anders, waardoor trainen nooit hetzelfde is en altijd variatie betekent.

Elke WOD wordt met een groep leden uitgevoerd. Zo ben je lekker samen bezig en help je elkaar om het beste uit jezelf te halen.

 

 

Training

CrossFit is een intense manier van trainen. Je gaat begeleid aan de slag met elementen uit atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze elementen samen zorgen voor een full body workout waarbij je niet alleen fitter wordt, maar ook sterker en gespierder.

CrossFit bestaat uit veel oefeningen met je lichaamsgewicht. Veel van de oefeningen hebben te maken met optrekken, opdrukken en springen. Daarnaast werk je met hulpmiddelen zoals kettlebells, dumbbells en barbells.

Ideaal voor iedereen die aan zijn of haar lichaam wil werken, maar geen bodybuilder uiterlijk wil.

 

Begeleiding

Bij CrossFit Rijswijk wordt je altijd goed begeleid en gecoacht door ervaren en professionele trainers. Zij zorgen ervoor dat jij alle oefeningen goed uitvoert voor maximaal resultaat en minimale kans op blessures. Niet alleen doen ze oefeningen voor, maar ook vertellen ze je precies wat elke oefeningen voor jouw spieren betekent en hoe je dus bepaalde spiergroepen traint.

 

Wil je CrossFit zelf ervaren? Kom dan langs in onze box of meld je aan voor de gratis proefles.