CrossFit Den Haag = CrossFit Rijswijk

Zoek jij CrossFit in Den Haag en de omgeving van Den Haag? Wil jij met een super leuke, enthousiaste en fanatieke community aan CrossFitters trainen? Wil jij jezelf naar het volgende niveau tillen qua kracht, fitness en energie? Dan is CrossFit Rijswijk de CrossFit box voor jou!

 

CrossFit Den Haag

Gelegen tegen Den Haag aan, is CrossFit Rijswijk jouw box voor CrossFit in Den Haag en de omgeving van Den Haag.

CrossFit Rijswijk is er voor iedereen die van CrossFit houdt en graag in een professionele omgeving wil trainen, maar ook van gezelligheid houdt.

De community van CrossFit Rijswijk staat bekend als een van de leukste CrossFit community’s in de omgeving van Den Haag. Samen zweten, samen knallen en samen lachen; dat is wat je kunt ervaren bij CrossFit Rijswijk.

 

CrossFit Den Haag doe je bij CrossFit Rijswijk. Je hebt geen reden meer om jouw persoonlijke doelen niet te halen en niet te knallen in onze box.

Onze box is helemaal ingericht door CrossFit topmerk LifeMaxx. Zo vind je bij ons onder andere de volgende professionele apparatuur en hulpmiddelen voor jouw training:

 • rigs
 • racks
 • muurballen
 • dumbbells
 • ketlebells
 • ringen
 • barbells
 • plates
 • concept 2 roeimachines
 • touwen
 • jumpboxes
 • en nog veel meer!

Kortom alles om lekker te trainen en jouw persoonlijke plafond keer op keer te verbreken.

 

Workout of the Day

CrossFit in Den Haag en omstreken doe je in onze box met vrije trainingen en de bekende CrossFit Workout of the Day of WOD. Deze WOD is elke dag anders, waardoor trainen nooit hetzelfde is en altijd variatie betekent.

Elke WOD wordt met een groep leden uitgevoerd. Je doet dus allemaal hetzelfde, maar wel in jouw eigen tempo en naar jouw eigen mogelijkheden. Zo ben je lekker samen bezig en help je elkaar om het beste uit jezelf te halen.

 

CrossFit Training

CrossFit is een vrij intense manier van trainen. Bij ons ga je begeleid – of vrij, als je dat wilt – aan de slag met elementen uit atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze elementen samen zorgen voor een full body workout waarbij je niet alleen fitter wordt, maar ook sterker en gespierder.

CrossFit bestaat uit veel oefeningen met je lichaamsgewicht. Veel van de oefeningen hebben te maken met optrekken, opdrukken en springen. Daarnaast werk je met hulpmiddelen zoals kettlebells, dumbbells en barbells.

Doordat je veel met natuurlijke bewegingen werkt, verminder je het risico op blessures, maar krijgen je spieren optimaal kans op sterker te worden.

 

Begeleiding

Bij CrossFit Rijswijk word je altijd goed begeleid en gecoacht door onze ervaren en professionele trainers. Zij zorgen ervoor dat jij alle oefeningen goed uitvoert voor maximaal resultaat en minimale kans op blessures. Niet alleen doen ze oefeningen voor, maar ook vertellen ze je precies wat elke oefening voor jouw spieren betekent en hoe je dus bepaalde spiergroepen traint.

CrossFit Rijswijk biedt trainingen voor elk niveau sporter. Beginner of ervaren atleet; je kunt bij ons terecht. Daarnaast hebben wij speciale trainingen voor elke leeftijd. De jongste CrossFitters die bij ons trainen zijn 4 jaar, terwijl we ook senioren van 65+ in de community hebben.

 

Er is dus werkelijk voor iedereen de mogelijkheid om te trainen en jezelf te verbeteren. Ervaar het zelf en kom langs bij CrossFit Rijswijk.

Schrijf je direct – geheel vrijblijvend – in voor onze gratis proefles!