CrossFit Rijswijk – jouw CrossFit box voor Den Haag en omstreken

In CrossFit heet een trainingslocatie een CrossFit box. In de CrossFit box van CrossFit Rijswijk tref jij alles wat je nodig hebt voor een training.

 

Professioneel uitgerust

De CrossFit box van CrossFit Rijswijk is een moderne en professioneel uitgeruste box, welke van alle materialen én gemakken is voorzien. Zo kun jij optimaal trainen en maximaal knallen om jouw lichaam te transformeren.

 

De hele box is ingericht door pro CrossFit merk LifeMaxx. Zij hebben apparaten, rekken, touwen en meer geleverd zodat elk soort oefening gedaan kan worden met het beste materiaal. Een fijn gevoel omdat je zeker weet dat het materiaal jouw gewicht en jouw kracht kan weerstaan.

 

Variatie

Met de apparatuur in onze CrossFit box is het mogelijk om elke week vol variatie te trainen. Hierdoor ga je niet alleen die motivatiedip tegen, maar werk je ook aan een betere overall fitness van je lichaam. Je doet immers veel meer verschillende oefeningen en richt je daarbij op al je spiergroepen en op je conditie.

Dat CrossFit en de Workout Of the Day populair zijn en goed werken, blijkt uit het feit dat veel topsporters CrossFit gebruiken voor hun conditie en lichaam.

 

Oefeningen

In de box van CrossFit Rijswijk is elke Workout Of the Day vol variatie en geen dag hetzelfde. Hieronder zie je enkele oefeningen die je zoal kan verwachten bij een WOD.

  • squatten,
  • pullups,
  • ringdips,
  • kettlebells,
  • muurballen,
  • deadliften,
  • handstand,
  • en nog veel meer!

 

Wil jij zelf ervaren hoe goed je kunt trainen in onze professionele box? Wil jij voelen hoe het is om jouw lichaam verantwoord tot het uiterste te drijven en jouw grenzen te verleggen? Kom dan meetrainen bij CrossFit Rijswijk?

 

 

Neem contact met ons op via onderstaande knop. Je kunt altijd een gratis proefles volgen om kennis te maken met CrossFit en onze coaches.

 

Je kunt bij ons terecht voor al jouw vragen op het gebied van CrossFit en persoonlijk advies voor jouw doelen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpen onze coaches jou graag verder.

Meld je vandaag nog aan voor de gratis proefles.