CrossFit box Rijswijk? Zoek niet verder en kom naar CrossFit Rijswijk!

CrossFit Rijswijk heeft een prachtige nieuwe en professioneel ingerichte CrossFit Box in Rijswijk. Wil jij CrossFit zelf ervaren en werken aan jouw lichaam én geest? Kom dan eens bij ons langs.

 

Professioneel uitgerust

De CrossFit box van CrossFit Rijswijk is een moderne en professioneel uitgeruste box, welke van alle materialen én gemakken is voorzien. Zo kun jij optimaal trainen en maximaal knallen om jouw lichaam te transformeren.

 

De hele box is ingericht door pro CrossFit merk LifeMaxx. Zij hebben alle apparaten, rekken, touwen en accessoires geleverd zodat jij alle oefeningen kunt doen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat het materiaal het begeeft of dat je een oefening niet veilig kunt uitvoeren.

 

Variatie

Met al deze top-apparatuur in onze CrossFit box is het mogelijk om elke week vol variatie te trainen. Dit is wel zo handig, omdat je dan zeker geen motivatiedip zult krijgen. Daarnaast bieden we je de optie om op elke mogelijke manier jouw spieren en conditie te verbeteren.

 

Dat CrossFit en de Workout Of the Day populair zijn en goed werken, blijkt uit het feit dat veel topsporters CrossFit gebruiken voor hun conditie en lichaam.

 

Oefeningen

In de box van CrossFit Rijswijk is elke Workout Of the Day vol variatie en geen dag hetzelfde. We doen een greep uit de mogelijke oefeningen die je bij ons kunt verwachting in een training.

  • squatten,
  • pullups,
  • ringdips,
  • kettlebells,
  • muurballen,
  • deadliften,
  • handstand,
  • en nog veel meer!

Je kunt uiteraard ook gewoon lekker zelf vrij trainen en bepalen wat je zelf wilt gaan doen.

 

Wil jij zelf ervaren hoe goed je kunt trainen in onze professionele box? Wil jij voelen hoe het is om jouw lichaam verantwoord tot het uiterste te drijven en jouw grenzen te verleggen? Kom dan meetrainen bij CrossFit Rijswijk?

 

 

Neem contact met ons op via onderstaande knop. Je kunt vrijblijvend een gratis proefles doen om kennis te maken met CrossFit en onze coaches. Zo weet je wat je te wachten staat voordat je daadwerkelijk een betaling doet.

 

Je kunt bij ons terecht voor al jouw vragen op het gebied van CrossFit en persoonlijk advies voor jouw doelen. Onze coaches zijn van vele markten thuis, zoals voeding, mobility en bewegen. We helpen je graag verder! Kom langs voor de gratis proefles en ervaar het zelf.