CrossFit Rijswijk is dé box voor CrossFit in Den Haag. CrossFit Rijswijk = 070 CrossFit!

 

CrossFit Rijswijk is de CrossFit specialist in 070 en omstreken. Ben jij op zoek naar een leuk en goede CrossFit box om jouw workouts te doen en om aan jouw lichaam en geest te werken? Dan is CrossFit Rijswijk voor jou!

 

Bij CrossFit Rijswijk kun jij zelf aan de slag in onze box bij de vrije trainingen, of je kunt ervoor kiezen om onder begeleiding van een ervaren coach te trainen. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk, afhankelijk van je abonnement.

Uiteraard kun je bij CrossFit Rijswijk ook terecht voor de Workout Of The Day (WOD).

Wil jij sterker worden? Meer energie hebben? Mentaal én fysiek fitter worden? Dan is CrossFit de sport voor jou. Ontdek het vandaag nog en kom langs bij CrossFit Rijswijk.

 

Trainen

CrossFit is een vrij intense manier van trainen. Je gaat aan de slag met elementen uit atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Deze elementen samen zorgen voor een full body workout waarbij je niet alleen fitter wordt, maar ook sterker en gespierder. Je kunt er bij ons voor kiezen om zelf te trainen, of onder begeleiding van onze coaches.

CrossFit bestaat uit veel oefeningen met jouw eigen lichaamsgewicht. Veel van de oefeningen hebben te maken met optrekken, opdrukken en springen. Dit zijn natuurlijke bewegingen en daardoor extra effectief. Daarnaast werk je met hulpmiddelen zoals kettlebells, dumbbells en barbells.

Wij zijn van mening dat CrossFit een van de beste manieren is om sterker en fitter te worden, zonder er direct uit te zien als een bodybuilder.

 

Begeleiding

Bij CrossFit Rijswijk word je altijd goed begeleid en gecoacht door ervaren en professionele trainers. Dit is handig, omdat zij ervoor zorgen dat jij alle oefeningen optimaal uitvoert voor maximaal resultaat en minimale kans op blessures.

Niet alleen doen ze oefeningen voor, maar ook vertellen ze je precies wat alle oefeningen voor jouw spieren betekenen en hoe je dus bepaalde spiergroepen traint. CrossFit Rijswijk is een van de beste locaties om lekker te knallen én heeft de gezelligste CrossFit community. CrossFit Rijswijk = 070 Crossfit!

Ervaar het zelf!

 

Kom langs en ervaar zelf hoe leuk CrossFit is en hoe de community en trainers jou kunnen helpen met het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Meld je aan voor de gratis proefles.