CrossFit Rijswijk Koffie

Bij CrossFit Rijswijk kan je niet alleen lekker trainen, maar wij hebben ook hele lekkere koffie!

Hard trainen en samen zweten moet ook afgewisseld worden met samen ontspannen en lekker genieten. Daarom hebben wij een een gezellige zithoek, waar je kunt genieten van een heerlijk kopje vers gezette koffie, koffiespecialiteit, thee of Fit Aid.

Hoe werkt het?

Je koopt een stempelkaart t.w.v. €15. Je kunt deze gewoon pinnen; wel zo makkelijk.

Een stempelkaart wordt op naam uitgegeven en er wordt ook geregistreerd op de kaart door wie het uitgegeven is. Zonder beide gegevens (ingevuld door één van de coaches) is de kaart niet geldig.

 

Stempels

Op de stempelkaart staan 20 stempelvakjes. Elk vakje heeft een waarde van €0,75. De drankjes die je bij CrossFit Rijswijk koopt hebben allemaal een waarde van 2-4 vakjes, welke gestempeld worden zodra jij een drankje koopt.

Hiernaast zie je het prijzenbord van de beschikbare drankjes in onze box. Zoals je ziet kosten thee, koffie en espresso 2 stempels, wat dus 2 x € 0,75 = € 1,50 betekent.

Wil jij onze lekkere koffie komen proeven én met ons trainen? Kom dan langs in onze CrossFit box aan het Papyruspad 5 in Rijswijk of neem contact met ons op.

 

Wil jij een gratis proefles komen doen? Vul dan ons formulier in en wij nemen contact met je op over wanneer je mee kunt draaien met een training.

CrossFit Rijswijk - CrossFit Rijswijk Koffie prijzenbord
CrossFit Rijswijk - CrossFit Rijswijk Koffie stempelkaart